Skocz do zawartości

lot do NY przez frankfurt!

aga0212

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
lece do NY przez frankfurt i mam tam godz na przesiadke  i nie wiem czy znajde sie na tym lotnisku, jesli ktos moglby mi pomoc to bede wdzieczna [/b] :)  :(

Lądujesz na II terminalu i odlot też masz z II?

Napisano

jak leciałem przez Frankfurt nie miałem żadnych problemów

wszystko jest świetnie oznaczone kierunki , bramki itp

sprawdz tylko dobrze z ktorego terminalu i ktory 'gate'

Napisano

Jesli nie masz w miare dobrej orientacji w terenie, to faktycznie mozna sie tam zgubic (raz mi sie zdarzylo :) ), wiec najlepiej dowiedziec sie jeszcze w samolocie z PL kto tez ma ten sam lot z Frankfurtu do NY i isc za tymi ludzmi owczym pedem (sprawdzone :( ).

Napisano
jak leciałem przez Frankfurt nie miałem żadnych problemów

wszystko jest świetnie oznaczone kierunki , bramki itp

sprawdz tylko dobrze z ktorego terminalu i ktory 'gate'

kolega z Poznania ma racje, wszystko dobrze oznaczone. :wink:

Pozdro!

Napisano

dokładnie jak Hania pisze to lotnisko może i jest dobrze oznaczone ale tak na drugi lot za pierwszym razem wszystko jest zbyt nowe, duże, za dużo ludzi i naprawde można mieć małe problemy, ale godzina powinna wystarczyć spokojnie, więc pytaj jeszcze w Polsce, rozglądaj się, może znajdziesz kogoś kto będzie leciał w tym samym kierunku(na 100% powinien być ktoś taki) system sprawdzony :wink:

Napisano

ja w zeszlym roku nie mialam problemow a lecialam pierwszy raz. no moze przez to ze mialam 5 godzin czekania na lot do usa wiec nie bylo co sie martwic. w tym roku mam tylko godzinke :) tak czy inaczej napewno znajdzie sie ktos kto pomoze lub nakieruje. bedzie ok :wink:

pozdr.

Napisano

Ja lecialem przez Frankfurt w 2004r nie znałem niemieckiego ani angielskiego i zero problemu wszystko pieknie oznaczone nawet przejazd kolejka nie sprawil mi zadnego problemu wniosek jak nie bedziesz pijany:) i mocno zestresowany to sobie w 100% poradzisz .

W tym roku planuje leciec do stanow prze Monachium lub Londyn moze ktos ma doswiadczenia z tych lotnisk

Napisano

Ja lecialem przez Frankfurt w 2004r nie znałem niemieckiego ani angielskiego i zero problemu wszystko pieknie oznaczone nawet przejazd kolejka nie sprawil mi zadnego problemu wniosek jak nie bedziesz pijany:) i mocno zestresowany to sobie w 100% poradzisz .

W tym roku planuje leciec do stanow prze Monachium lub Londyn moze ktos ma doswiadczenia z tych lotnisk

Napisano
Ja lecialem przez Frankfurt  w 2004r nie znałem niemieckiego ani angielskiego i zero problemu wszystko pieknie oznaczone nawet przejazd kolejka nie sprawil mi zadnego problemu wniosek jak nie bedziesz pijany:) i mocno zestresowany to sobie w 100% poradzisz .

W tym roku planuje  leciec do stanow prze Monachium lub Londyn moze ktos ma doswiadczenia z tych lotnisk

Ja z Monachium. Lotnisko ładne, trochę mniejsze niż Okęcie, bardzo dobrze oznaczone i nie zgubiłem się wcale :) Nie ma "kolejki" między terminalami, wszystko odbywa się podstawianymi autbusami lub poprzez rękawy (tylko większe samoloty). Poradzisz sobie spokojnie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...