aga0212 Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 lece do NY przez frankfurt i mam tam godz na przesiadke i nie wiem czy znajde sie na tym lotnisku, jesli ktos moglby mi pomoc to bede wdzieczna [/b]
Jarek1122 Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 lece do NY przez frankfurt i mam tam godz na przesiadke i nie wiem czy znajde sie na tym lotnisku, jesli ktos moglby mi pomoc to bede wdzieczna [/b] Lądujesz na II terminalu i odlot też masz z II?
bumtarara Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 jak leciałem przez Frankfurt nie miałem żadnych problemów wszystko jest świetnie oznaczone kierunki , bramki itp sprawdz tylko dobrze z ktorego terminalu i ktory 'gate'
Hania Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 Jesli nie masz w miare dobrej orientacji w terenie, to faktycznie mozna sie tam zgubic (raz mi sie zdarzylo ), wiec najlepiej dowiedziec sie jeszcze w samolocie z PL kto tez ma ten sam lot z Frankfurtu do NY i isc za tymi ludzmi owczym pedem (sprawdzone ).
unknown _girl Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 jak leciałem przez Frankfurt nie miałem żadnych problemówwszystko jest świetnie oznaczone kierunki , bramki itp sprawdz tylko dobrze z ktorego terminalu i ktory 'gate' kolega z Poznania ma racje, wszystko dobrze oznaczone. :wink: Pozdro!
darop Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 dokładnie jak Hania pisze to lotnisko może i jest dobrze oznaczone ale tak na drugi lot za pierwszym razem wszystko jest zbyt nowe, duże, za dużo ludzi i naprawde można mieć małe problemy, ale godzina powinna wystarczyć spokojnie, więc pytaj jeszcze w Polsce, rozglądaj się, może znajdziesz kogoś kto będzie leciał w tym samym kierunku(na 100% powinien być ktoś taki) system sprawdzony :wink:
unknown _girl Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 ja w zeszlym roku nie mialam problemow a lecialam pierwszy raz. no moze przez to ze mialam 5 godzin czekania na lot do usa wiec nie bylo co sie martwic. w tym roku mam tylko godzinke tak czy inaczej napewno znajdzie sie ktos kto pomoze lub nakieruje. bedzie ok :wink: pozdr.
hokus Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 Ja lecialem przez Frankfurt w 2004r nie znałem niemieckiego ani angielskiego i zero problemu wszystko pieknie oznaczone nawet przejazd kolejka nie sprawil mi zadnego problemu wniosek jak nie bedziesz pijany:) i mocno zestresowany to sobie w 100% poradzisz . W tym roku planuje leciec do stanow prze Monachium lub Londyn moze ktos ma doswiadczenia z tych lotnisk
hokus Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 Ja lecialem przez Frankfurt w 2004r nie znałem niemieckiego ani angielskiego i zero problemu wszystko pieknie oznaczone nawet przejazd kolejka nie sprawil mi zadnego problemu wniosek jak nie bedziesz pijany:) i mocno zestresowany to sobie w 100% poradzisz . W tym roku planuje leciec do stanow prze Monachium lub Londyn moze ktos ma doswiadczenia z tych lotnisk
monroe Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 Ja lecialem przez Frankfurt w 2004r nie znałem niemieckiego ani angielskiego i zero problemu wszystko pieknie oznaczone nawet przejazd kolejka nie sprawil mi zadnego problemu wniosek jak nie bedziesz pijany:) i mocno zestresowany to sobie w 100% poradzisz .W tym roku planuje leciec do stanow prze Monachium lub Londyn moze ktos ma doswiadczenia z tych lotnisk Ja z Monachium. Lotnisko ładne, trochę mniejsze niż Okęcie, bardzo dobrze oznaczone i nie zgubiłem się wcale Nie ma "kolejki" między terminalami, wszystko odbywa się podstawianymi autbusami lub poprzez rękawy (tylko większe samoloty). Poradzisz sobie spokojnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.