anyz Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 no to fajnego masz zwerzaczka- czy moze zapas mięsa ? hehe żart :wink:
STMan Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 kurde, po prostu powieksz partycje "c" - z windowsem, wrzuc folder z muzyka w jakis folder w "system 32" i zaznacz go jako "ukryty" Nikt nie bedzie w plikach systemowych przeciez grzebal.
KaZi Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 kurde, po prostu powieksz partycje "c" - z windowsem, wrzuc folder z muzyka w jakis folder w "system 32" i zaznacz go jako "ukryty"Nikt nie bedzie w plikach systemowych przeciez grzebal. START -> WYSZUKAJ -> .mp3 chyba najszybciej i najłatwiej jak da rade wyszukać mp3 więc twój sposób odpada
vjarek Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 Ciekawy jestm jak ktos ma iPoda czy MP3playera , a na nim 10 000 utworow , jak sprawdza legalność plików ? hehe
Wojtek-J Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 no to fajnego masz zwerzaczka- czy moze zapas mięsa ? hehe żart :wink: Zgadles, nie przepadam za amerykanskim zarciem :wink: Inna sprawa, ze Amerykanki nie sa piekne, ale to juz wersja dla perwersow
STMan Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 START -> WYSZUKAJ -> .mp3 chyba najszybciej i najłatwiej jak da rade wyszukać mp3 więc twój sposób odpada Jezeli beda ukryte a czekboks pokaz ukryte bedzie odznaczony to nie pokaze, mozna to ezentualnie zrarowac, albo zainstalowac sobie jakiego linucha i tam to umiescic. Skonfigurowac gruba/lilo zeby domyslnie startowal windowz a sam loader po nacisnieciu kombinacji klawiszy Mozna tez odwrotnie /mp3 na win a startuje linux/ Mozna tez dla lepszego kamuflazu loadera umiescic na pendrivie i 1 bootowanie z usb. Jak bedzie pen to uruchamiamy co tam chcemy a jak pena nie ma to sie windowz /czysciutki/ zaladuje. Jest masa sposobow na to Osobiscie mp3 przewiozlbym na laktoku niz ipodzie, beda "bezpieczniejsze"
muchel Napisano 20 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2006 naprawde dzieki. WIndowsa mam legala to o to sie nie martwie ale chciałem rodzince troche polskich plyt dostarczyc. bo zackniło im sie. mam nadzieje ze to czasu odlotu jeszcze cos wykombinuje. a czy jakies takie prościackie programy typu winzip rar czy pokrewne to moga sie przyczepic w razie czego?
rydzo Napisano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2006 Ja bym spakowal np. winrarem i gdzies schowal. Watpie aby az tak szukali dokladnie ....
Mingan Napisano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2006 jaj se nie róbcie może najlepiej nagrać na dysk i go połknąć? oni na tym lotnisku mają o wiele ważniejsze zmartwienia niż twoje nielegalne mp3ojki:) spoko będzie dobrze tylko nie wpadac w panike jak przyjdzie odprawa celna bo tylko na siebie niepotrzebnie zwrocisz uwage
Wojtek-J Napisano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2006 Znajomy w bagazu podroznym przewiozl do USA kilka klaserow z plytami mp3 i filmami, oprocz tego w podrecznym przewiozl laptopa, na ktorym tez na pewno cos mial. Ja na lapcu - juz w drodze powrotnej z USA - mialem sporo mp3, filmow, nawet "Misia" sobie puscilem na sluchawkach, gdy wszyscy spali - a ja jakos nie moglem zasnac i nie bylo co robic - w ten sposob dowiedzialem sie, ze siedzacy obok mnie osobnik rowniez nie spi i ze jest Polakiem Nikt nigdzie niczego nie sprawdzal, ja sie tym w kazdym razie nie stresowalem. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.