Karafka Napisano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2006 Pistol - to było tak, że ja musiałem ich powiadomic, bo zmieniła się data mojego wylotu o dwa dni. W nocy napisałem im e maila, że tego i tego dnia chce jechac i żeby zawiadomic tę osobę, która załątwia te wszytskie bilety. I już rano dostałem odpowiedź, że bilet już mam z Lufthansy, z Katowic itd. i już z tą moją nową datą (cvzyli musieli to załatwic w ten sam dzień dopiero po moim "przypomnieniu"). Ale infa ile druga rata będzie wynosiła jeszcze nie mam,chociaż wczoraj dzwoniłem do biura i powiedzieli, że już niedługo dostanę, bo niby miesiąc przed wylotem trzeba wpłacic drugą ratę a lecę już 27 maja. Pozdro! P.S. a kolo z Wrocka faktycznie jest nieziemsko kumaty
Karafka Napisano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2006 shemar - mnie to biuro polecali znajomi, dlatego się zdecydowałem, chociaż o ile wiem, to jedno z najdroższych biur. A organizacja? :? Miały byc super oferty pracy, a wiemy, jakie były w tym roku targi :? A przed konsulatem w Krakowie miała byc osoba z YTP, która pomoże nam - uczestnikom, a przyszła 10 min po wpuszczeniu nas do środka, bo "pomyliła godziny" i na nic się już zdała. Teraz z tym biletem - czytając twoje opowieści (24godz przed wylotem - bilet) to nie mieści mi się to w głowie, na jak wieli stres, niepewnosc wystawiają oni swoich klientów! Ważne, żeby tylko dostac bilet w sensownej cenie a potem już nigdy z ich usług korzystac nie będę (musiał).
ketrab Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 A gadali, ze im szybciej sie wszystko zalatwi, tym szybciej zarezerwuja bilet, dzieki czemu bedzie tanszy. A tu [beeep]. Ale wiecie jak to jest - w wiekszej sumie mniej sie bedzie rzucala w oczy ich wieksza prowizja!
klaudka20 Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 heh no zobaczymy co oni wykabinują myśle ze nie bede płacić więcej niz 3300 bo na stronce LOTu na dzień dzisiejszy bilet do Las Vegas kosztuje 3100 a tak poza tym to ceny biletów miały być podane od razu po otzrzymaniu wizy a ja czekam juz prawie tydzień
klaudka20 Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 wiesz tylko ja lece za 4 tygodnie i boje się ze bede miała taka sytuacje jak pewna dziewczyna tutaj z forum ze dostarcza mi bilet 3 h przed wylotem
ketrab Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 wow, no to ciekawie teoretycznie powinnas zaplacic na miesiac przed wylotem
klaudka20 Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 i jak tu się nie denerwować a Ty kiedy lecisz
ketrab Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 Lecimy 13 czerwca, wiec jesze troche czasu. Mnie denerwuje jedynie fakt, ze z dnia na dzien moga ceny rosnac, a my tylko ucierpimy...
mateo84 Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 Ceny biletow w YTP beda znane dopiero po dlugim majowym weekendzie, tak mówią w biurze w Katowicach.Ja bylem na wizowaniu 7 kwietnia i od tego czasu bilet do atlanty podrozal przynajmniej o 500zł takze chyba wiadomo dlaczego tak s[beeep]....y robią... A sam moglem sobie kupic bilet max za 2tys a teraz pewnie z 3tys mi podadza... Moglem sam sobie rezerwowac,ale madry polak po szkodzie:-/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.