monroe Napisano 30 Maja 2006 Zgłoś Napisano 30 Maja 2006 no to widac, ze Wasza cierpliwosc siegnela zenitu ) jak dobrze ze ominelam ich wielkim lukiem zycze powodzenia wszystkim walczacym - ale to jest jak walka z wiatrakami - niestety. W przyszlym roku znow tysiace studentow zapisze sie na wyjazd z YTP i znow to forum bedize wrzalo i tak co roku biedni studenci Nie do końca. Ja wierzę, że to przyniesie efekty... Jeszcze parę takich incydentów a YTP oraz inne biura przestaną stosowac takie praktyki, albo będą naliczały marże o wiele mniejsze... Trzymam kciuki!!
madziarka Napisano 30 Maja 2006 Zgłoś Napisano 30 Maja 2006 no to widac, ze Wasza cierpliwosc siegnela zenitu ) jak dobrze ze ominelam ich wielkim lukiem zycze powodzenia wszystkim walczacym - ale to jest jak walka z wiatrakami - niestety. W przyszlym roku znow tysiace studentow zapisze sie na wyjazd z YTP i znow to forum bedize wrzalo i tak co roku biedni studenci Nie do końca. Ja wierzę, że to przyniesie efekty... Jeszcze parę takich incydentów a YTP oraz inne biura przestaną stosowac takie praktyki, albo będą naliczały marże o wiele mniejsze... Trzymam kciuki!! z teco co pamietam w zeszlym roku tez rozpisywaly sie gazety o dzialalnosci YTP i innych biur, ktore stosuja podobne praktyki i jak sie to skonczylo? - mielismy dwie sprawy w sadzie i obie wygrane - tak skwitowal to pan Michalek. Ja nie wierze, ze to przyniesie jakikolwiek skutek. A pan Michalek znow bedzie zacieral rece z radosci
ketrab Napisano 30 Maja 2006 Zgłoś Napisano 30 Maja 2006 Uwazam, ze ten temat dobrze bedzie podwiesic. Teraz wiecej ludzi zobaczy, ze nie sa samotni jako oszukani, a wiadomo ze wieksza grupa mozna wiecej zdzialac. W przyszlosci wiecej ludzi zobaczy, jakie sa opinie o YTP. Bo nie mozna pozwolic, by nadal tak oszukiwali !
monroe Napisano 30 Maja 2006 Zgłoś Napisano 30 Maja 2006 no to widac, ze Wasza cierpliwosc siegnela zenitu ) jak dobrze ze ominelam ich wielkim lukiem zycze powodzenia wszystkim walczacym - ale to jest jak walka z wiatrakami - niestety. W przyszlym roku znow tysiace studentow zapisze sie na wyjazd z YTP i znow to forum bedize wrzalo i tak co roku biedni studenci Nie do końca. Ja wierzę, że to przyniesie efekty... Jeszcze parę takich incydentów a YTP oraz inne biura przestaną stosowac takie praktyki, albo będą naliczały marże o wiele mniejsze... Trzymam kciuki!! z teco co pamietam w zeszlym roku tez rozpisywaly sie gazety o dzialalnosci YTP i innych biur, ktore stosuja podobne praktyki i jak sie to skonczylo? - mielismy dwie sprawy w sadzie i obie wygrane - tak skwitowal to pan Michalek. Ja nie wierze, ze to przyniesie jakikolwiek skutek. A pan Michalek znow bedzie zacieral rece z radosci Uwierz mi, że media mają naprawdę ogromną siłę oddziaływania i przekonywania... Dlatego ja sam jestem innego zdania.
krótka Napisano 30 Maja 2006 Zgłoś Napisano 30 Maja 2006 hmm.. i ja juz dzisiaj jeden artykul w gazecie o "naszym" YTP przeczytalam i wiecie co mi przyszlo do glowy?? co bedzie jesli ucierpia na tym calym rozglosie osoby ktore w sumie nie maja do nich wiekszych zastrzezen? ktore same kupowaly sobie bilet?
ketrab Napisano 30 Maja 2006 Zgłoś Napisano 30 Maja 2006 1) w jakiej gazecie czytalas artykuj o YTP? 2) w jaki sposob moga ucierpiec?
krótka Napisano 30 Maja 2006 Zgłoś Napisano 30 Maja 2006 w "metro", ale tu tez jest ten artykul http://wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=6626 a w jaki sposob moga ucierpiec?? kurcze no nie wiem jak mam to wytlumaczyc ale jestem osoba ktora leci niedlugo z ytp do stanow i sie troszke boje ze jak na dobre zacznie sie walka "ytp kontra oszukani" to moje (zeby nie powiedziec brzydko) 'interesy' moga zostac zaniedbane (chodzi mi o zaniedbania ze strony ytp) ale z drugiej tez strony pomyslalam wlasnie ze moze byc sytuacja calkowicie odwrotna - pan wlasciciel chcac sie przypodobac calej reszcie moze stac sie nadwyraz mily dla tych ktorzy (jeszcze) mu nic nie zarzucili.. hmm.. namieszalam??..
ketrab Napisano 30 Maja 2006 Zgłoś Napisano 30 Maja 2006 Rozumiem obawy, ale moim zdaniem bedzie to wlasnie ta druga opcja Wokol YTP robi sie goraco. Nie tylko szargaja sobie opinie-posypia sie sprawy do sadu,a to juz gorzej. Maja pieniadze na to, zeby dbac o klientow, wiec jesli maja oprocz tego chociaz odrobine zdrowego rozsadku, to nie powinnismy przez to ucierpiec.
krótka Napisano 30 Maja 2006 Zgłoś Napisano 30 Maja 2006 hmm.. oby.. ale wiesz, jesli chodzi o kase to ludzie sa do bardzo roznych glupich rzeczy zdolni..
bumtarara Napisano 30 Maja 2006 Zgłoś Napisano 30 Maja 2006 do biura YTP "dołączyło" kolejne ISE z Poznania które chce za bilet z Warszawy do NY 3850zł :!: i tłumaczy się jakims ubezpieczeniem biletu itp. BZDURY :!: zwykłe oszustwo i naciąganie :!: 2 tyg do wylotu a biletu nie ma wizy tez nie ma jeszcze
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.