ketrab Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 Poza tym my nie handlujemy biletami, a oragnizujemy program Work and Travel Platinum Club USA. W jaki sposob on moze cos takiego ludziom w ogole mowic... Za grosz uczciwosci, klamanie na kazdym kroku...
caramia Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 [/color :[beeep]: wracajac do listu o ktorym pisalam juz dzisiaj i do zdania : "Szukamy najtanszych dostepnych w danej chwili polaczen. Poza tym my nie handlujemy biletami, a oragnizujemy program Work and Travel Platinum Club USA" zastanawiam sie- skoro szsukaja najtanszych to czemu takich nie kupuja...nawet dzis znalazlam bilet o 1000zl tanszy niz ten ktory mi proponuja.... ponoc dzialanie w zlej wierze jest juz powodem do skarzenia ich wiec to zrobie - bo tu dla nich nie powinny byc teraz wazne ich kontakty z agencja posredniczaca w sprzedazy biletu (wiem - w ten temat teraz sie nie zaglebiam) ale wywiazanie sie z umowy i wykonywanie czynnosci za ktore zaplacilam im nie mala kaske.... skoro wiec maja takie problemy z tym szukaniem najtanszych aktulanie biletow pomoglam im...znalazl stronke , bilet, i im to wyslalam z dopieskiem ze maja mi ten wlasnie bilet kupic.... oczywiscie generalnie juz w to nie wierzez ze cos zdzialam ale bede walczyc do konca..i do wyjazdu i po powrocie.... a zainteresowancyh wysylam na stronke http://www.klm.com/travel/pl_en/index_default.html serio mozna tam znalezc calkiem korzystne ceny biletow i od razu tam ci wszystko programik przelicza9 w jaki dzien taniej, kiedy lepiej jechac mozna sobie wybtrac....mi np pasuje 20 czerwca do waszyngtonu - 2400 zamiast 3400...) zobaczymy co mi teraz pan michas odpisze... moze zerwie ze mna umowe..? tylko ze oni w tym wypadku chyba tylko 300 zl kary nam placa...a my im...ile..?z 1500??? juz nie mam do tego glowy...pozdrawiam...wam i sobie wspolczuje....
caramia Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 Poza tym my nie handlujemy biletami, a oragnizujemy program Work and Travel Platinum Club USA. W jaki sposob on moze cos takiego ludziom w ogole mowic... Za grosz uczciwosci, klamanie na kazdym kroku... hahahah....wlasnie ...on mi napisal ze ONI ORGANIZUJA..... hahahaha a z tego co wiem to sa tylko posrednikami...a organizatorem jest chi, i tak naprawde to przeciez wlasnie dlatego ze sa tylko posrednikami maja nas w duuuuuuuuuu jak juz im zaplacimy i wyylecimy....czy ktos z was slyszlal o tym ze po ptrzyjezdzie dio usa otrzymal ktokolwiek jakakolwiek pomoc od ytp???nie- bo to chi jest oraganizatorem i od wszystkich rzeczy i niedogodnosci jakie wynikna w stanach ytp umywa w umowie raczki.... hahahaha ale sie teraz rozbawilam.... :roll:
Jemko Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 tylko ze oni w tym wypadku chyba tylko 300 zl kary nam placa...a my im...ile..?z 1500??? juz nie mam do tego glowy...pozdrawiam...wam i sobie wspolczuje.... zeby oni cos nam zaplacili to wohoho, musza USA zbomardowac zebysmy nie mogli leciec, a jesli my zrywamy umowe - placimy tyle ile zaplacilismy (czyli po prsotu zabieraja cala kase), wiec jest to zdeczka wiecej niz 1500...
ketrab Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 Z tego co kojarze, to w przypadku niezaleznym od nich (jak bombardowanie USA) nic nam nie placa
caramia Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 chyba jednak nie pojade..... sluchajcie tego... a raczej czytajcie...hehehe..... dodatam tylko ze panu szefowi zasugerowalam ze nie stac mnie na tak drogi bilet i moze mi do niego sie po prostu dorzucic ( z wlasnej kieenie lub z jakiegos innego zródla..) Pani Karolino, Moze chce pani zrezygnowac i sie nie meczyc dalej. Ten program nie jest dla wszystkich i nie wszyscy nadaja sie na ten program. Prosze wybaczyc, ale zarzuca mi pani rzeczy, ktore delikatnie mowiac nie sa prawdziwe. Rozumiem, ze nie zna sie pani na organizacji tego programu (nie musi sie pani znac), ale nie rozumiem pani zarzutow i przyznaje, ze mam ich dosc. Prosze zrezygnowac z wyjazdu. Mamy jeszcze bardzo duzo chetnych i ostatnie miejsca. Prosze zrezygnowac a ja zwroce pani 100% wplaconych pieniedzy. Prosze o szybka decyzje teraz, gdyz ja nie bede dokladal do pani wyjazdu (nie jestem pani rodzina, znajomym i mam na kogo dokladac). Z powazaniem, Michal Koltys
Aliaksander Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 a zainteresowancyh wysylam na stronke http://www.klm.com/travel/pl_en/index_default.html serio mozna tam znalezc calkiem korzystne ceny biletow i od razu tam ci wszystko programik przelicza9 w jaki dzien taniej' date=' kiedy lepiej jechac mozna sobie wybtrac....mi np pasuje 20 czerwca do waszyngtonu - 2400 zamiast 3400...) [/quote'] Moj bilet ta stronka pokazuje za PLN 4,873.20...
ketrab Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 wow No to chyba dalas im niezle popalic jesli chce ci zwracac wszystko. Jesli bys sie na to zdecydowala to wez od niego na pismie ze wszystko ci zwroci bo sciagnie ci kase za zerwanie umowy !
ketrab Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 Moj bilet ta stronka pokazuje za PLN 4,873.20... Ale wybralas najtansza klase?
Aliaksander Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 Moj bilet ta stronka pokazuje za PLN 4,873.20... Ale wybralas najtansza klase? Oczywiscie... Wawa -> Denver LH pokazuje PLN 7461 British PLN 5423.93 Nie wiem co sie stalo... ten bilet kosztowal miesiac temu okolo 3000...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.