Karafka Napisano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2006 Dzisiaj w biurze we wrocku była moja dziewczyna dowiedzieć się co z biletami i naszymi paszportami. Pani się dziwnie zapytała: "A jeszcze nie macie? Przecież wszyscy już dostali?" Rozmowe w konsulacie mieliśmy 12.04 a naszych paszportów nie ma. Wygląda ze gdzieś zagineły. Dzisiaj mają zadzwonić jeszcze i wyjaśnić sprawę. No to czadową mają tam organizację, ja też jadę przez biuro z Wrocka i dowiaduję się na forum (!), że oni myślą, że my juz bilety mamy. [beeep]ioza :x
Pistol Napisano 25 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2006 Dzisiaj w biurze we wrocku była moja dziewczyna dowiedzieć się co z biletami i naszymi paszportami. Pani się dziwnie zapytała: "A jeszcze nie macie? Przecież wszyscy już dostali?" Rozmowe w konsulacie mieliśmy 12.04 a naszych paszportów nie ma. Wygląda ze gdzieś zagineły. Dzisiaj mają zadzwonić jeszcze i wyjaśnić sprawę. No to czadową mają tam organizację, ja też jadę przez biuro z Wrocka i dowiaduję się na forum (!), że oni myślą, że my juz bilety mamy. [beeep]ioza :x Nie tyle bilety co rezerwację! Dziasiaj mieli dzwonić do nas zadzwonić i dać znać co z tymi paszportami. Jest prawie 18 i nic. Przejdę się do nich w czwartek!!!
ermo Napisano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2006 A ja dziś dostałem informacje o cenie biletu i jestem załamany. Za bilet do NY Newark na 20 czerwca, chcą 3200 zł czyli ok 1000 zł przycinki... Jutro lece do biura i spróbuje jakoś zrezygnować z tego biletu i sam go kupie. Może się jakoś uda.
ketrab Napisano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2006 Jesli ci sie uda, daj znac ! Ja jeszcze nie znam ceny biletu - najpierw kaza mi potwierdzic, ze chce ten bilet, a dopiero pozniej dowiem sie ile on kosztuje !
moneeca Napisano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2006 Jak się da, to odkręcaj szybko ten bilet!!! A potem wejdź na www.ewiza.com/forum2 i zgłoś się do Pshemass'a w dziale "Podróż" --> "Bilety, promocje, zniżki..." - chłopak na pewno znajdzie Ci bilet około 1000zł tańszy. Wiem, bo sama u niego kupowałam. Powodzenia!
Karafka Napisano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2006 A ja dziś dostałem informacje o cenie biletu i jestem załamany. Za bilet do NY Newark na 20 czerwca, chcą 3200 zł czyli ok 1000 zł przycinki... Jutro lece do biura i spróbuje jakoś zrezygnować z tego biletu i sam go kupie. Może się jakoś uda. No to pięknie! Ja dostałem dziś maila z informacją, że na arzie jeszcze nic nie wiadomo. TYlko mnie zastanawia, dlaczego oni nie moga po prostu napisac ceny biletu, skoro podają już kiedy mam wylot, o której godzienie, skąd, linie lotnicze, rozpiskę z godzinami przy - i odlotów - czyli co? Powinni przeciez już wiedziec, jaką cenę ma taki lot. Wczoraj m,ój kumpel, studiujący w Stanach, dzwoniąc do mnie, zakomunikował mi, że znalazł świetny, tani lot dla mnie do Waszyngtonu za 500$! Ale cóż - już pierwszą ratę w biurze za bilet zapłaciłem. Gdybym chociaż wiedział, że oni już nie mają dla mnie upatrzonego biletu, to mógłbym chociaż zadzownic do nich, podpowiedziec taki tani bilet, a teraz to już czekam tylko na cennik biletu, który juz niby jest - bez sensu. No ale co? Czy zapropnowana przez nich cena i taki włąsnie lot są ostateczne? Czytałem na którymś z tematów, że jakaś dziewczyna po usłyszeniu kosmicznej kwoty za bilet, nie zgodziła się i kazała szukac sobie tańszego połączenia. I jej znaleźli.
Karafka Napisano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2006 Jak się da, to odkręcaj szybko ten bilet!!! A potem wejdź na www.ewiza.com/forum2 i zgłoś się do Pshemass'a w dziale "Podróż" --> "Bilety, promocje, zniżki..." - chłopak na pewno znajdzie Ci bilet około 1000zł tańszy. Wiem, bo sama u niego kupowałam. Powodzenia! Monia, a możesz zdradzic, ile Ty zapłaciłaś za ten przez Pshemass'a załatwiony bilet do Waszyngtonu? Bo ja mam również tam przylot. Aj, gdybym wiedział, że to biuro "znane" jest z przebitki na biletach, to juz wolałbym zapłącic te 300 zł więcej za program (bo tyle wynosi dla osób, które same sobie kupują bilet) i miałbym chociaż spokój. :roll:
moneeca Napisano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2006 Zapłaciłam 2178zł. Gdańsk - Wawa - Kopenhaga - Waszyngton. I z powrotem: Waszyngton - Kopenhaga - Wawa. Szkoda, że już wpłaciłeś tę pierwszą ratę...
klaudka20 Napisano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2006 ja lece za 23 dni i niewiem nic !!!!!!!!!!!!!! zero a ni ceny biletu ani nawet miasta wyloty nie znam !!!!!!!!!!!!
Jemko Napisano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2006 teraz to sie naprawde boje ceny jaka mi przedstawia za lot to waszyngtonu 15 czerwca, moze jako ze Boze Cialo to bedzie promocja i drozej o 20% ;/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.