klaudka20 Napisano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2006 Ja napisałam właśnie maila do wspaniałego pana Michałka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zobaczymy co mi odpisze, jak to jest mozliwe ze ja lecąc 20 maja nie znam ceny biletu a ermo <juz wie ile musi przepłacić > ermo skąd jedziesz ?????
ketrab Napisano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2006 Ludzie ! YTP robi sobie z nas poprostu jaja ! Nie mozna sie ich bac i trzeba z kazdym pytaniem i watpliwoscia sie do nich zglaszac - na wlasnym przykladzie wiem juz, ze bardzo nie lubia osob niepotulnych, ktore chca dokladnie wiedziec o co loto i ktore nie chca sie dac zrobic w balona ! Robia porzadne zaniedbania, nie informuja nas o wszystkim dokladnie i patrzac na Sky is The Limit i bilety, probuja wycisnac z nas kase na kazdym kroku. Polecam wam tez lekture: http://usa.info.pl/phpBB2/viewtopic.php?p=...ighlight=#30647 - post oldbay
klaudka20 Napisano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2006 ketrab masz racje !!!!!!! ja jutro postaram sie wpaść do biura i dowiedzieć się czegoś !!!!! trzeba coś zrobić!!!!!!!!! postraszyć ich czymś <tylko czym>
Flame of Udun Napisano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2006 Nie rozumiem Was - co roku sa z nimi problemy. Mase osob o tym pisze: np ( http://forum.2p.pl/read.php?f=11&i=49807&t=49750 ) a wciaz znajduja sie osoby ktore sa zdziwione poziomem usług i cenami biletow/czymkolwiek. :roll: . Search i google to najlepszy kumpel internauty.
Karafka Napisano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2006 teraz to sie naprawde boje ceny jaka mi przedstawia za lot to waszyngtonu 15 czerwca, moze jako ze Boze Cialo to bedzie promocja i drozej o 20% ;/ jak ja przeczytałem, że ktos wyżej napsisał, że za lot do NY (wschód!) zapłacił 3tys to ja już się serio boję tej kwoty i tego, jak ja powiem to starym :roll:
Karafka Napisano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2006 Ludzie ! YTP robi sobie z nas poprostu jaja ! Nie mozna sie ich bac i trzeba z kazdym pytaniem i watpliwoscia sie do nich zglaszac - na wlasnym przykladzie wiem juz, ze bardzo nie lubia osob niepotulnych, ktore chca dokladnie wiedziec o co loto i ktore nie chca sie dac zrobic w balona ! Robia porzadne zaniedbania, nie informuja nas o wszystkim dokladnie i patrzac na Sky is The Limit i bilety, probuja wycisnac z nas kase na kazdym kroku. Polecam wam tez lekture: http://usa.info.pl/phpBB2/viewtopic.php?p=...ighlight=#30647 - post oldbay Daj spokój! Jak ja to przeczytałem, to aż gęskiej skórki dostałem. Potworne. :roll:
klaudka20 Napisano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2006 Fiendix ja nie miałam wyboru moj chłopak najpierw sie zapisał a dopiero potem mi o tym powiedział a jego znajomi jezdzili juz wczesniej z YTP i nie narzekali na nich dlatego pewnie wybrał to biuro
Karafka Napisano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2006 moja wypowiedz czy post oldbay ? No jasne, że chodziło mi o historię oldbaya. Jak z jakiegoś filmu sensacyjnego z domieszką thrillera.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.