klaudka20 Napisano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 mam nadzieje ze to załatwisz ja lece do las vegas i az boje sie ile oni moga mi naliczyć
Aliaksander Napisano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 Ja lece do Denver i obiecali że bedzie mniej niż 4000 :shock: :shock: :shock:
klaudka20 Napisano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 heheh 4000 wczoraj znalazłam połączenie do Las Vegas za 2700 zł niech sobie nie zartuja mi obieceywali ze wiecej niz 3200 nie bedzie a tak patrzac na ceny niektorych osob z forum to moj moze kosztować z 4200 hahahah !!!!!
unknown _girl Napisano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 Ja lece do Denver i obiecali że bedzie mniej niż 4000 :shock: :shock: :shock: ja lece do denver i najdrozszy bilet jaki znalazlam byl za 3600 (w klasie ekonomicznej) ja mam za 2700 4000 to juz przegiecie na maxa :!: pewnie ci zaproponuja bilet za 3900, to zawsze mniej niz 4000. pozdro!
Pistol Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 Ja zaraz też wychodze do biura. Niech oni sobie jaj nie robią . Bilet na lufthansę do Newarku u nich za 3170 a na stronie luftfansy wczoraj, na ten sam lot znalazłem za 2107zł i to wcale nie jest najtaniej bo równiez lufthansą na ten termin znalałem bilet w promocji za 1010 + opłaty. Są też dostępne inne bilety za ok 1900-2200zł. Zaraz tam idę i niech mi zmieniają na tańszy lot. Max za 2800zł
tissaya Napisano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 Ja zaraz też wychodze do biura. Niech oni sobie jaj nie robią . Bilet na lufthansę do Newarku u nich za 3170 a na stronie luftfansy wczoraj, na ten sam lot znalazłem za 2107zł i to wcale nie jest najtaniej bo równiez lufthansą na ten termin znalałem bilet w promocji za 1010 + opłaty. Są też dostępne inne bilety za ok 1900-2200zł. Zaraz tam idę i niech mi zmieniają na tańszy lot. Max za 2800zł jak sobie tak czytam Wasze posty,to miąz w sumie Was żal. przeciez chyba są biura,gdzie mozna samemu załatwiac bilet?? przeciez doskonale wiadomo,nie od dzis, ze posredniaki na czyms musza zarobić. Wy liczycycie chyba na nie wiem- darmoche?
klaudka20 Napisano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 NIe na darmoche tylko jak mnie zapewniano na poczatku cena biletu bedzie sama cena bez jakichś prowizji > i nie pisz ze chemy leciec za darmoche tylko za kwote rzeczywista biletu taką jaka jest na oficjalnej stronie przewożnika!!!!!! a jesli chodzi o zakup biletu to owszem gdy dowiedziałam sie ze jest mozliwoś zakupienia indywidualnie biletu , to otrzymałam informacje w biurze ze juz nie moge z tego skorzystać !!!!!!! <sama dobrze o tym wiesz> i czy bilet za 3200 mozna nazwać darmochą !!!!!!!!!!!!!! ale jeśli dla Ciebie to darmocha to mozesz mi dac to 3000 Dlatego wiekszość osob jest zła poniewaz w umowie nie byłom mowy o dodatkowej prowizji !!!!!!!!!
tissaya Napisano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 NIe na darmoche tylko jak mnie zapewniano na poczatku cena biletu bedzie sama cena bez jakichś prowizji > i nie pisz ze chemy leciec za darmoche tylko za kwote rzeczywista biletu taką jaka jest na oficjalnej stronie przewożnika!!!!!!a jesli chodzi o zakup biletu to owszem gdy dowiedziałam sie ze jest mozliwoś zakupienia indywidualnie biletu , to otrzymałam informacje w biurze ze juz nie moge z tego skorzystać !!!!!!! <sama dobrze o tym wiesz> i czy bilet za 3200 mozna nazwać darmochą !!!!!!!!!!!!!! Dlatego wiekszość osob jest zła poniewaz w umowie nie byłom owy o dodatkowej prowizji !!!!!!!!! nie no-masz racje ze 3200 nie jest darmochą. i nie dziwie sie ze osoby są złe na YTP. sama bym była.- ( dlatego tez z nimi nie jade, bo slyszalam jakie wykrety stawiali w zeszlym roku) a tak miedzy nami- dzis jest moj przedostatni dzien w pracy :] chwała Bogu..:]
Pistol Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 Dokładnie. Przeczytałem całą umowe i nie ma nic o wynagrodzeniu za zakup biletu. Jest natomias tklauzula " uczestnik zobowiązuje sie do zakupu bileltu lotniczego w cenie i na zasadach określonych przez agenta" Jest to klauzula niedozwolona. Można sobie sprawdzić na stronie Urzedu Ochrony Konkurencji i Konsumentów
klaudka20 Napisano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 no ale sama powiedz całość programu wyniesie mnie około 9.000 a na poczatku słyszałam ze max 8tyś. i jak tu nie byś złym w dodatku zaczeły mi sie teraz egzaminy i już dość mam na głowie by sie jeszcze przejmować biletami !!!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.