Skocz do zawartości

Bilety YTP

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ja zaraz też wychodze do biura. Niech oni sobie jaj nie robią . Bilet na lufthansę do Newarku u nich za 3170 a na stronie luftfansy wczoraj, na ten sam  lot znalazłem za 2107zł i to wcale nie jest najtaniej bo równiez lufthansą na ten termin znalałem bilet w promocji za 1010 + opłaty. Są też dostępne inne bilety za ok 1900-2200zł. Zaraz tam idę i niech mi zmieniają na tańszy lot. Max za 2800zł

jak sobie tak czytam Wasze posty,to miąz w sumie Was żal. przeciez chyba są biura,gdzie mozna samemu załatwiac bilet??

przeciez doskonale wiadomo,nie od dzis, ze posredniaki na czyms musza zarobić. Wy liczycycie chyba na nie wiem- darmoche?

Ty chyba chory koleś jestes! Tak - na darmchę a nawet na dopłatę jeszcze z ich strony! Weź się zamknij, bo nie wiem po co tu włazisz, jak nieproszony typ i zabawiasz się w starą ciotkę, która zaczyna zrzędzic i przypoinac, że tylko ona miałą rację. :x

• Odpowiedzi 420
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
Ja zaraz też wychodze do biura. Niech oni sobie jaj nie robią . Bilet na lufthansę do Newarku u nich za 3170 a na stronie luftfansy wczoraj, na ten sam  lot znalazłem za 2107zł i to wcale nie jest najtaniej bo równiez lufthansą na ten termin znalałem bilet w promocji za 1010 + opłaty. Są też dostępne inne bilety za ok 1900-2200zł. Zaraz tam idę i niech mi zmieniają na tańszy lot. Max za 2800zł

Dostałeś już takie ostateczne info mailem lub na koncie?

To [beeep]ioza - widzę - mój bilet na Lufthansie też tyle kjosztował, a widzę, że 1000 przebitki! I to jeszcze z też z Wrocławia. Ja na razie jeszcze nic nie iwem, ale teraz to już się boję wiedziec.

Napisano

jak sobie tak czytam Wasze posty,to miąz w sumie Was żal. przeciez chyba są biura,gdzie mozna samemu załatwiac bilet??

przeciez doskonale wiadomo,nie od dzis, ze posredniaki na czyms musza zarobić. Wy liczycycie chyba na nie wiem- darmoche?

Ty chyba chory koleś jestes! Tak - na darmchę a nawet na dopłatę jeszcze z ich strony! Weź się zamknij, bo nie wiem po co tu włazisz, jak nieproszony typ i zabawiasz się w starą ciotkę, która zaczyna zrzędzic i przypoinac, że tylko ona miałą rację. :x

dzięki ze mnie zrobiłeś na rodzaj męski. poczytaj sobie mój naastepny post a zrozumiesz co miałam na mysli, a nie cfaniakuj.

Napisano
Pamietajcie ze Wielki Brat patrzy. :lol: Wiec radze sie uspokoic zanim ktos cos powie wiecej  i zle sie to skonczy.

ja juz nic wiecej nie powiem w tym temacie:) nie lubie tylko być brana za rodzaj męski :lol:

Napisano
no ale sama powiedz :lol: całość programu wyniesie mnie około 9.000  

a na poczatku słyszałam ze max 8tyś. i jak tu nie byś złym :lol:

na prezentacji mowil ze ~4-4,5tys +bilet...

Napisano

W biurze nie dowiedziałem się niczego :lol: Słyszałem odp że to nie oni załatwiają bilety tylko zarząd i to do nich należy kierować pytania. Kiedy się spytaliśmy dlaczego bilet jest droższy o 1000 zł zrobili wielkie oczy, sprawdzili na stronie Lufthansy i powiedzieli, że jest to może błąd :lol: Oczywiście im uwierzyłem...

Na pytanie czy można zrezygonować z zakupu biletu przez nich, usłyszałem tylko nie...

Ale sprawy związane z biletem to mały problem w porównaniu do tego co zdarzyło się później - chcieliśmy przełożyć nasz wylot do USA o 3 dni, więc zadzwoniliśmy do naszego pracodawcy. I okazało się, iż on wie o tym, że mają przyjechać do niego na to ludzie z Polski do pracy, jednak spodziewa się ich na początku maja a koniec czerwca jest to zdecydowanie za późno i nie chce nas tam tak późno... Ciekawe jak się ta sprawa dalej rozwinie :!: :?:

Jedno wiem na pewno: to był mój pierwszy i ostatni raz z YTP i CHI :twisted: :!:

Napisano

Jak juz wcześniej pisałam cały czas wysyłałam wiadomości do pana Michała i nareszcie mi odpisał !!!! powiedział ze w miare szybkopostara sie to wyjaśnic moze i nawet dzisaj :lol: zobaczymy !!!!!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...