klaudka20 Napisano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 czy suszarka zakupiona w polsce bedzie mi działać w USA
rypson Napisano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 Bedzie jak kupisz "zmieniacz" pradu na 110.... ale nie lepiej kupic suszarke w usa ??
rypson Napisano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 Bedzie jak kupisz "zmieniacz" pradu na 110.... ale nie lepiej kupic suszarke w usa ??
webuser Napisano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 czy suszarka zakupiona w polsce bedzie mi działać w USA my kupiliśmy w zeszłym roku (1200W firmy nie pamiętam) za 7$ w walmarcie, wytrzymała całe lato, więc czy opłaca się wieźć z Polski??
Wojtek-J Napisano 1 Maja 2006 Zgłoś Napisano 1 Maja 2006 Lepiej kup w USA. Bedzie kosztowac mniej niz sama 'przejsciowka', a nie bedzie problemu z wolniejszym suszeniem Dziewczyny na forum.2p.pl narzekaly, ze po podlaczeniu suszarki przez 'przejsciowke' ledwie wialo Pozdr.
unknown _girl Napisano 1 Maja 2006 Zgłoś Napisano 1 Maja 2006 klaudak20, tak jak wiekszosc tu napisala, nie oplaca sie brac suszarki z polski. ja rozumiem ze dla wiekszosci kobiet jest to rzecz niezbedna( dla mnie tez ) ale lepiej kupic ja w usa. nie sa drogie a lepiej sie sprawdza. no i zawsze troszeczke wiecej luzu w bagazu bez suszarki :wink: pozdro!
aggga Napisano 1 Maja 2006 Zgłoś Napisano 1 Maja 2006 klaudak20, tak jak wiekszosc tu napisala, nie oplaca sie brac suszarki z polski. ja rozumiem ze dla wiekszosci kobiet jest to rzecz niezbedna( dla mnie tez ) ale lepiej kupic ja w usa. nie sa drogie a lepiej sie sprawdza. no i zawsze troszeczke wiecej luzu w bagazu bez suszarki :wink: pozdro! zgadzam się, a jak dobrze poszukasz to kupisz dobrą, tanią suszarkę o zakresie 110-240 i bedzie działać w Polsce:)
GoHaF Napisano 1 Maja 2006 Zgłoś Napisano 1 Maja 2006 hej, a ja biorę ze sobą suszarę!! co z tego że w usa można kupić - jak jeszcze jest dojazd itd. Zanim można kupić coś w jakimś normalnym centrum handlowym nierzadko ludzie wcześniej mają noclegi w hostelach itd. W zeszłym roku miałam orientation w Chicago i żałowałam że nie wzięłam suszary bo musiałam isć spać w mokrych, długich... a to nie jest fajne
KaZi Napisano 1 Maja 2006 Zgłoś Napisano 1 Maja 2006 hej, a ja biorę ze sobą suszarę!! co z tego że w usa można kupić - jak jeszcze jest dojazd itd. Zanim można kupić coś w jakimś normalnym centrum handlowym nierzadko ludzie wcześniej mają noclegi w hostelach itd. W zeszłym roku miałam orientation w Chicago i żałowałam że nie wzięłam suszary bo musiałam isć spać w mokrych, długich... a to nie jest fajne bez kitu ale jak juz widze ludzi liczacych dojazd do supermarketu to mam dosc tego kraju i polakow oszczedzajacych kazdą złotówke, ludzie jak wy mozecie tak zyc?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.