skandal Napisano 1 Maja 2006 Zgłoś Napisano 1 Maja 2006 nie wiem czy brac ze soba takie podstawowe leki jak aspiryna, cos na żołądek, ból zęba, głowy, biegunka itp . byliscie w takim drug store? wiecie ile kosztują takie podstawowe leki?
unknown _girl Napisano 1 Maja 2006 Zgłoś Napisano 1 Maja 2006 niestety, nie orientuje sie jesli chodzi o ceny, ale ja polecilabym wziac ze soba, bo po co eksperymentowac z nieznajomymi lekami, jak mozesz zabrac te sprawdzone , ktore wiesz, ze ci sluza :wink: pozdro!
GoHaF Napisano 1 Maja 2006 Zgłoś Napisano 1 Maja 2006 wejdź na http://www.walgreens.com/store/category_he...&tab=healthcare i posprawdzaj , podejrzewam ze w innych drug store'ach jest podobnie. Jak dla mnie amerykańska Aspiryna działa skuteczniej niż polska. A! co do antybiotyków - radziłambym wziąć z chaty, ja brałam chyba ze 3 opakowania zeszłego lata i się przydało ( miałam anginę i nie wyleczyłabym się inaczej a za lekarza a co dopiero za takie leki trzeba nieźle zapłacić...)
cavscout Napisano 1 Maja 2006 Zgłoś Napisano 1 Maja 2006 nie wiem czy brac ze soba takie podstawowe leki jak aspiryna, cos na żołądek, ból zęba, głowy, biegunka itp . byliscie w takim drug store? wiecie ile kosztują takie podstawowe leki? sklepowe marki sa tansze, firmowe troche drozsze, ale za taka butelke aspiryny bayer dasz co kolo $6-$10lub wiecej w zaleznosci od rozmiaru. Tylenol, Aleve i inne w podobnej cenie. Ale sklepowa marka bedzie tansza.
creck Napisano 1 Maja 2006 Zgłoś Napisano 1 Maja 2006 [...] jakie polskie leki sa najwazniejsze w usa? /jakich nie oplaca sie wogole kupowac za oceanem, warto je prywiezc z PL/.
Admin Napisano 1 Maja 2006 Zgłoś Napisano 1 Maja 2006 Z tego wątku wykasowane zostało kilkanaście postów kompletnie nie związanych z tematyką FORUM. Bardzo proszę o przestrzeganie regulaminu i nie odbiegane od tematu. W przypadku dalszych dyskusji osoby łamiące regulamin zostaną zbanowane.
GoHaF Napisano 1 Maja 2006 Zgłoś Napisano 1 Maja 2006 co zostało wykasowane?? nie czaje... jak odbiega?
Admin Napisano 1 Maja 2006 Zgłoś Napisano 1 Maja 2006 Pojawiła się długa kłótnia z wyzwiskami. Wszystkie posty zostały usunięte. Koniec tematu.
rypson Napisano 1 Maja 2006 Zgłoś Napisano 1 Maja 2006 www.cvs.com lub www.duanereade.com to sa najpopularniejsze apteki w usa... wogoole apteka to troche dziwne pojecie jesli chodzi o usa ale sam sie przekonasz.... ceny lekow wiec... wszystkie podstawowoe leki nie koszuja wiecej niz 10$ a takie proste srodki typu zeby glowa nie bolala itp nie wiecej niz 5$
Mingan Napisano 2 Maja 2006 Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 leki są ogolnie tańsze ale są też inne marki więc czasem ciężko się połapać o co biega ja biore z domu leki na miejscu kupie sobie tylko Centrum bo komplexy witamin przy ich jedzeniu przydają się
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.