skandal Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 nie wiem czy brac ze soba takie podstawowe leki jak aspiryna, cos na żołądek, ból zęba, głowy, biegunka itp . byliscie w takim drug store? wiecie ile kosztują takie podstawowe leki?
unknown _girl Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 niestety, nie orientuje sie jesli chodzi o ceny, ale ja polecilabym wziac ze soba, bo po co eksperymentowac z nieznajomymi lekami, jak mozesz zabrac te sprawdzone , ktore wiesz, ze ci sluza :wink: pozdro!
GoHaF Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 wejdź na http://www.walgreens.com/store/category_he...&tab=healthcare i posprawdzaj , podejrzewam ze w innych drug store'ach jest podobnie. Jak dla mnie amerykańska Aspiryna działa skuteczniej niż polska. A! co do antybiotyków - radziłambym wziąć z chaty, ja brałam chyba ze 3 opakowania zeszłego lata i się przydało ( miałam anginę i nie wyleczyłabym się inaczej a za lekarza a co dopiero za takie leki trzeba nieźle zapłacić...)
cavscout Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 nie wiem czy brac ze soba takie podstawowe leki jak aspiryna, cos na żołądek, ból zęba, głowy, biegunka itp . byliscie w takim drug store? wiecie ile kosztują takie podstawowe leki? sklepowe marki sa tansze, firmowe troche drozsze, ale za taka butelke aspiryny bayer dasz co kolo $6-$10lub wiecej w zaleznosci od rozmiaru. Tylenol, Aleve i inne w podobnej cenie. Ale sklepowa marka bedzie tansza.
creck Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 [...] jakie polskie leki sa najwazniejsze w usa? /jakich nie oplaca sie wogole kupowac za oceanem, warto je prywiezc z PL/.
Admin Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Z tego wątku wykasowane zostało kilkanaście postów kompletnie nie związanych z tematyką FORUM. Bardzo proszę o przestrzeganie regulaminu i nie odbiegane od tematu. W przypadku dalszych dyskusji osoby łamiące regulamin zostaną zbanowane.
Admin Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Pojawiła się długa kłótnia z wyzwiskami. Wszystkie posty zostały usunięte. Koniec tematu.
rypson Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 www.cvs.com lub www.duanereade.com to sa najpopularniejsze apteki w usa... wogoole apteka to troche dziwne pojecie jesli chodzi o usa ale sam sie przekonasz.... ceny lekow wiec... wszystkie podstawowoe leki nie koszuja wiecej niz 10$ a takie proste srodki typu zeby glowa nie bolala itp nie wiecej niz 5$
Mingan Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 leki są ogolnie tańsze ale są też inne marki więc czasem ciężko się połapać o co biega ja biore z domu leki na miejscu kupie sobie tylko Centrum bo komplexy witamin przy ich jedzeniu przydają się
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.