kubakj Napisano 3 Maja 2006 Zgłoś Napisano 3 Maja 2006 Karte przysylaja kazdemu, ale trzeba sie o nia upomniec, bo oni maja tendencje do niewysylania ich, a tlumacza sie, ze wyslali hehe. A najwiekszym plusem jest chyba to, ze uczestnik miles-and-more moze dodatkowo gratisowo zabrac 1 sztuke bagazu (23kg) na poklad, wiec mysle, ze tylko dla tego faktu polecam.
monroe Napisano 3 Maja 2006 Zgłoś Napisano 3 Maja 2006 Zarejestrowałem się 2 lata temu i do dziś karty nie dostałem! :? Teraz nawet loginu nie pamiętam... :/
kubakj Napisano 3 Maja 2006 Zgłoś Napisano 3 Maja 2006 Zarejestrowałem się 2 lata temu i do dziś karty nie dostałem! :? Teraz nawet loginu nie pamiętam... :/ napisz do nich email z zapytaniem o karte. ja tak zrobilem i poprosilem o wyslanie karty, bo nie dostalem. oczywiscie wyslali tak samo pin. nie chcialo mi sie wtedy do nich dzwonic
Pistol Napisano 3 Maja 2006 Zgłoś Napisano 3 Maja 2006 Don Pedro czyli aby się zarejestrować wystarczy abym wysłał do ciebie moje dane czy rejestruje swoje dane w necie i dodatkowo wysyłam swoje dane do ciebie?
klaudka20 Napisano 3 Maja 2006 Zgłoś Napisano 3 Maja 2006 Z tym bagazem jest troszke inaczej:) trzeba mieć pewną ilość punktów na koncie by wziąść dodatkowe 23 kg
Flame of Udun Napisano 3 Maja 2006 Zgłoś Napisano 3 Maja 2006 Wystarczy, że wyślesz swoje dane (imię, nazwisko, e-mail), ja wypełniam formularz na stronie (...) bah! zadnych takich postow na tym forum....
kubakj Napisano 3 Maja 2006 Zgłoś Napisano 3 Maja 2006 Z tym bagazem jest troszke inaczej:)trzeba mieć pewną ilość punktów na koncie by wziąść dodatkowe 23 kg nie mowie o kupieniu za punkty dodatkowych kg dla bagazu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.