kubakj Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Karte przysylaja kazdemu, ale trzeba sie o nia upomniec, bo oni maja tendencje do niewysylania ich, a tlumacza sie, ze wyslali hehe. A najwiekszym plusem jest chyba to, ze uczestnik miles-and-more moze dodatkowo gratisowo zabrac 1 sztuke bagazu (23kg) na poklad, wiec mysle, ze tylko dla tego faktu polecam.
monroe Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Zarejestrowałem się 2 lata temu i do dziś karty nie dostałem! :? Teraz nawet loginu nie pamiętam... :/
kubakj Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Zarejestrowałem się 2 lata temu i do dziś karty nie dostałem! :? Teraz nawet loginu nie pamiętam... :/ napisz do nich email z zapytaniem o karte. ja tak zrobilem i poprosilem o wyslanie karty, bo nie dostalem. oczywiscie wyslali tak samo pin. nie chcialo mi sie wtedy do nich dzwonic
Pistol Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Don Pedro czyli aby się zarejestrować wystarczy abym wysłał do ciebie moje dane czy rejestruje swoje dane w necie i dodatkowo wysyłam swoje dane do ciebie?
klaudka20 Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Z tym bagazem jest troszke inaczej:) trzeba mieć pewną ilość punktów na koncie by wziąść dodatkowe 23 kg
Flame of Udun Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Wystarczy, że wyślesz swoje dane (imię, nazwisko, e-mail), ja wypełniam formularz na stronie (...) bah! zadnych takich postow na tym forum....
kubakj Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Z tym bagazem jest troszke inaczej:)trzeba mieć pewną ilość punktów na koncie by wziąść dodatkowe 23 kg nie mowie o kupieniu za punkty dodatkowych kg dla bagazu.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.