skandal Napisano 3 Maja 2006 Zgłoś Napisano 3 Maja 2006 Ma ktoś do odsprzedania Dolary???? Lokalizacja : Warszawa
thelittle Napisano 3 Maja 2006 Zgłoś Napisano 3 Maja 2006 To w Warszawie kantory pozamykali czy co? Duzo sie pozmienialo odkad wyjechalam :wink:
skandal Napisano 3 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 3 Maja 2006 od ciebie na pewno nie chcial bym kupic.... jak nie weisz to znajomi sprzedaja taniej znajomym.... idz do ludzi, potem pogadamy
thelittle Napisano 3 Maja 2006 Zgłoś Napisano 3 Maja 2006 Skarbie nie unos sie tak, ja zarabiam dolary wiec nie musze ich kupowac, pytam bo jesli jest jakis problem to bym Ci nawet przyslala . Nie wiem jak to wyglada w Polandzie i czemu sie kupuje od znajomych a nie z kantoru
skandal Napisano 3 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 3 Maja 2006 nie chce twoich zakichanych dolarów. poza tym nikt cie o to nie prosi łaskawco NIE ZAŚMIECAJ FORUM!!
thelittle Napisano 3 Maja 2006 Zgłoś Napisano 3 Maja 2006 dobrze, ze masz poczucie humoru i jestes mily, to Ci sie w Stanach napewno bardzo przyda. nie musisz na mnie krzyczec nie zasmiecam forum tylko rozmawiam- z Toba jednakze juz skonczylam
Kevin Napisano 3 Maja 2006 Zgłoś Napisano 3 Maja 2006 nie chce twoich zakichanych dolarów. poza tym nikt cie o to nie prosi łaskawco NIE ZAŚMIECAJ FORUM!! lol... co za kolo.... nie wiem kto tu zaśmieca... hahahaha to jest fajne ze raz na jakis czas wbije tu jakis smieszny ziomek i rozbawi towarzycho
thelittle Napisano 3 Maja 2006 Zgłoś Napisano 3 Maja 2006 No tak, dzieki Kevin ciesze sie, ze jeszcze ktos zauwazyl, wiem, ze to nie na temat ale przez takie wlasnie podejsie Polakow do Polakow, przez ogolnie panujace chamstwo i gburowatosc jestem w Stanach, przez zwykly brak szacunku do drugiego czlowieka Pozdrawiam Agata
darop Napisano 3 Maja 2006 Zgłoś Napisano 3 Maja 2006 tu jest podobny wątek, nawet ktoś chętny do tranzakcji się zgłosił http://www.usa.info.pl/board/index.php?showtopic=5410 generalnie to wątpie żeby jakiemukolwiek znajomemy opłacało się sprzedać dolary taniej niż może to zrobić w kantorze, bo o to chyba skandal'owi chodzi żeby kupic je taniej, no chyba że kupisz od niego drożej niż w kantorze może je sprzedać, jeżeli już tak kombinujesz to może lepiej je pożyczyć i oddać po powrocie
Flame of Udun Napisano 3 Maja 2006 Zgłoś Napisano 3 Maja 2006 Nie wiem czy Wy lubicie sie tak nawazajem nakrecac czy co ... jesli tak to mozecie to robic na innym forum. @skandal prosze zmien podpis w swoim profilu... rozumiem ze mozesz byc "niezadowolony" z polityki YTP ale doje*** nie jest zbyt "milym" ( :roll: ) wyrazeniem i gryzie sie z regulaminem forum. Watek pozostawie otwarty - prosze nie postowac jesli nie masz nic do powiedzenia na temat oferty skandal'a.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.