rypson Napisano 22 Maja 2006 Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 Mozna przywiezc bez problemu ja przywiozlem kiedy 3 ucha Tequila i nie bylo problemu ale ile dokladnie mozna przywiezc nie wiem wez do podrecznego cos i do bagazu wrzuc jeszcze
mkkf Napisano 11 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2006 Witam wszystkich Moze ktoś jedzie w połowie lipca do SUSSEX ?? prosił bym o kontakt , bo zastanawiam sie jak tam dojechać z Chicago z lotniska . A jeszcze nie wiem czy nie pozwiedzać sobie Chicago i na drugi dzień tam jechać ?? pozdrawiam
Tach Napisano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2006 Na w&t jest tak samo z ta roznica ze dla oficera emigracyjnego na lotnisku w usa dajesz papiery z w&t czyli ZAKLEJONA koperte ktorej born boze nie otwierajcie w kopercie sa wasze dokumenty dostaniecie ta koperte w biurze przed wyjazdem jedyna roznica to wlasnie to ze dajesz wiecej papierow przy wjezdzie a pozniej tak dsamo pieczatka i lecisz dalej.... Pytania jakie moga sie pojawic od oficera to czy juz byles w usa i czy znasz pracodawce ewentualnie co kdoladnie bedziesz robic na w&t, pytania bardzo standardowe bez znaczenia wiec bez paniki i stresow No a jesli mam niezaklejona koperte to moga mnie spotkac jakies nieprzyjemnosci na lotnisku? Dostalem taka z biura a oni pewnie z ambasady.
rypson Napisano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2006 to ja zaklej tak zeby ladnie wygladala
mkkf Napisano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2006 Witam ponownie Dawno tu mnie nie było . juz niedługo wylatuje do Sussex kto leci w te miejsce około 20 lipca , prosze o kontakt pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.