kpmkat Napisano 4 Maja 2006 Zgłoś Napisano 4 Maja 2006 Właśnie przeglądałem z ciekawości moją rezerwację na ESKY i co zobaczyłem: Taryfa Lotnicza: 2032.00 Podatki/Oplaty/Inne Oplaty: 376.26 Calkowita Cena Biletu: 2408.26 PLN Forma Platnosci: Cash Restrykcje: CHANGE OF RES RESTRICTED ADDN A w biurze sypnęli - ZAPŁACIĆ 3500 ZŁ !!! - nieźle to "uśrednili" - tysiąc złotych wychodzi ponad !!! Mam pytanie odnośnie ostatniej linijki co oznacza "ADDN"
Mingan Napisano 4 Maja 2006 Zgłoś Napisano 4 Maja 2006 o siet , może chodzi o to że zmiana lotu obięta jest restrykcjami tzn dodatkowymi opłatami
monroe Napisano 4 Maja 2006 Zgłoś Napisano 4 Maja 2006 ADDN oznacza CHYBA "addition" (lub jego formy), czyli dodatek (lub jego formy przymiotnikowe, przysłówkowe). Niestety tylko tyle jestem w stanie Ci pomóc... :?
Mingan Napisano 4 Maja 2006 Zgłoś Napisano 4 Maja 2006 zapytaj się w biurze czemu sobie doliczyli te 1000zł
Kevin Napisano 4 Maja 2006 Zgłoś Napisano 4 Maja 2006 Właśnie przeglądałem z ciekawości moją rezerwację na ESKY i co zobaczyłem: Taryfa Lotnicza: 2032.00 Podatki/Oplaty/Inne Oplaty: 376.26 Calkowita Cena Biletu: 2408.26 PLN Forma Platnosci: Cash Restrykcje: CHANGE OF RES RESTRICTED ADDN A w biurze sypnęli - ZAPŁACIĆ 3500 ZŁ !!! - nieźle to "uśrednili" - tysiąc złotych wychodzi ponad !!! Mam pytanie odnośnie ostatniej linijki co oznacza "ADDN" lecisz na zachód czy wschód usa??? kiedy lecisz?? i z ktorego lotniska?? i gdzie masz przesidke.. i linie jakie? z góry dzieki
kpmkat Napisano 5 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 5 Maja 2006 Wylot 23 maja na zachód do SF z Pyrzowic, przesiadki - Frankfurt i Washington (sic) w drugą stronę już tylko Frankfurt, a linie to LUFTHANSA...
Kevin Napisano 5 Maja 2006 Zgłoś Napisano 5 Maja 2006 Wylot 23 maja na zachód do SF z Pyrzowic, przesiadki - Frankfurt i Washington (sic) w drugą stronę już tylko Frankfurt, a linie to LUFTHANSA... dzieki
WojtekW Napisano 5 Maja 2006 Zgłoś Napisano 5 Maja 2006 A w biurze sypnęli - ZAPŁACIĆ 3500 ZŁ !!! - nieźle to "uśrednili" - tysiąc złotych wychodzi ponad !!! Norma jest,ze biuro zarabia tez na biletach.Mi. dlatego w niektorych biurach jesli rezygnujesz z ich biletu musisz zaplacic jakas tam kare (zazwyczaj ok 400zl) i to jest przewaznie tyle ile biuro zarabia. 1000 zlotych to moim zdaniem GRUBE przegiecie i mialbym powazne zastrzezenie co do ew. uczciwosci biura w innych dziedzinach.
szope Napisano 7 Maja 2006 Zgłoś Napisano 7 Maja 2006 Taryfa Lotnicza: 1857.00 Podatki/Oplaty/Inne Oplaty: 382.15 Calkowita Cena Biletu: 2239.15 PLN Forma Platnosci: Cash Restrykcje: CHANGE OF RES RESTRICTED ADDN takze do zaplaty 3500
Mingan Napisano 7 Maja 2006 Zgłoś Napisano 7 Maja 2006 A w biurze sypnęli - ZAPŁACIĆ 3500 ZŁ !!! - nieźle to "uśrednili" - tysiąc złotych wychodzi ponad !!! Norma jest,ze biuro zarabia tez na biletach.Mi. dlatego w niektorych biurach jesli rezygnujesz z ich biletu musisz zaplacic jakas tam kare (zazwyczaj ok 400zl) i to jest przewaznie tyle ile biuro zarabia. 1000 zlotych to moim zdaniem GRUBE przegiecie i mialbym powazne zastrzezenie co do ew. uczciwosci biura w innych dziedzinach. a columbus przycina na biletach?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.