pawelkrk2 Napisano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 bo np w Wendys' mozna bo sam sprawdzilem!! ale jak jest gdzie indziej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KB Napisano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Tak samo, chyba, ze ktos zna jakies wyjatki. Ja sie z nimi nie spotkalam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggga Napisano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 bo np w Wendys' mozna bo sam sprawdzilem!! ale jak jest gdzie indziej?? wszedzie tak samo, poprostu ameryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monroe Napisano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Ja również nie spotkałem się z żadnym wyjątkiem Powinno to być też bardziej popularne w Polsce. Kurde, przecież ludzie nie wypiją 2l Coca-Coli etc. przy jednym posiedzeniu... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darop Napisano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 w mc było tak samo powerade rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielangel Napisano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 a ja sie spotkalem w paru mcdonaldach i burger kingach, glownie w duzych miastach i tylko w samym downtown ( czasem nawet trzeba o kluczyk do kibla poprosic, jak w polsce normalnie:) ) ale w 99% jest darmowe. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianger Napisano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 To prawda, placi sie za pierwszy drink, a kazdy kolejny jest za free. Choc widok Polaka z MCdonaldzie z baniakiem po cocacole moze zszokowac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tissaya Napisano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 hmm.. będąc w Waszyntonie w Macu i Subway;u- bylo za free.. ale trafiłam gdzieś na Broadway'u na Maca- i niestety- nie była dolewka za free:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-J Napisano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Tak sobie pomyslalem patrzac na to, jak Amerykanie wygladaja: czy nie jest tez tak, ze placa tylko za pierwszego hamburgera, a kolejne sa darmowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tissaya Napisano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Tak sobie pomyslalem patrzac na to, jak Amerykanie wygladaja:czy nie jest tez tak, ze placa tylko za pierwszego hamburgera, a kolejne sa darmowe ? ale śmieszne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.