ptr Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 Witam, Ja tez jade z tego biura, na razie wszystko sprawnie, choc wyjazd zalatwialem "zdalnie" z polnocy Polski. Jutro wizyta w ambasadzie :? wiec trzymajcie kciuki, bo stresik juz daje znac o sobie
Stwr Napisano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 Gdzie dokladnie jedziecie i jaka bedziecie miec prace? bo nas troche biuro wykiwalo obiecywalo prace a teraz tej pracy nie ma i mamy cos innego wybierac a za miesiac wyjazd generalnie bardzo wolno wszytsko zalatwiaja
brg Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 u mnie wszystko poszlo nadwyraz sprawnie, nawet moge powiedziec ze mamy u nich dlug wdziecznosci . Na to ze Wam praca nie wyszla moglo wplynac wiele czynnikow i szczerze mowiac nie wydaje mi sie zeby biuro zawinilo, bo (przynajmniej w moim przypadku) wszystko jest zapiete na ostatni guzik. Ja jade do Davis w cali, bede malowal domy. Ptr - o ktorej masz jutro wizyte w ambasadzie? Tez o 13.30?
Stwr Napisano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 Byc moze to nie wina biura ale troche pozno nas o tym powiadomili ze musimy zmieniac prace i to jeszcze za to zaplacic a tak w ogole to jak dlugo czekaliscie na rozmowe z konsulem i kiedy jedziecie do USA? zycze POWODZENIA w ambasadzie!!!!!!!!!!!!
brg Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 ja od podpisania DSa czekalem na wizyte w konsulacie okolo 2 tygodni, z tym ze w miedzyczasie byl dlugi weekend. A do stanow lece 20go czerwca.
Stwr Napisano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 Czyli jest szansa ze zdazymy jechac bo my nic nie may zalatwione:(
brg Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 a Wy gdzie mieliscie jechac? Spokojnie zdazycie, w podobnej sytuacji jest moja kolezanka i jej znajomi, ktora niedawno sie do nich zglosili. Tez jeszcze nie maja wybranego pracodawcy ale sa raczej optymistyczni
Stwr Napisano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 My mielismy jechac na Floryde a jesli mozna wiedziec co Twoi znajomi wybrali? bo moze sie dolaczymy im wiecej osob tym razniej:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.