ptr Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Witam, Ja tez jade z tego biura, na razie wszystko sprawnie, choc wyjazd zalatwialem "zdalnie" z polnocy Polski. Jutro wizyta w ambasadzie :? wiec trzymajcie kciuki, bo stresik juz daje znac o sobie
Stwr Posted May 8, 2006 Author Report Posted May 8, 2006 Gdzie dokladnie jedziecie i jaka bedziecie miec prace? bo nas troche biuro wykiwalo obiecywalo prace a teraz tej pracy nie ma i mamy cos innego wybierac a za miesiac wyjazd generalnie bardzo wolno wszytsko zalatwiaja
brg Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 u mnie wszystko poszlo nadwyraz sprawnie, nawet moge powiedziec ze mamy u nich dlug wdziecznosci . Na to ze Wam praca nie wyszla moglo wplynac wiele czynnikow i szczerze mowiac nie wydaje mi sie zeby biuro zawinilo, bo (przynajmniej w moim przypadku) wszystko jest zapiete na ostatni guzik. Ja jade do Davis w cali, bede malowal domy. Ptr - o ktorej masz jutro wizyte w ambasadzie? Tez o 13.30?
Stwr Posted May 8, 2006 Author Report Posted May 8, 2006 Byc moze to nie wina biura ale troche pozno nas o tym powiadomili ze musimy zmieniac prace i to jeszcze za to zaplacic a tak w ogole to jak dlugo czekaliscie na rozmowe z konsulem i kiedy jedziecie do USA? zycze POWODZENIA w ambasadzie!!!!!!!!!!!!
brg Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 ja od podpisania DSa czekalem na wizyte w konsulacie okolo 2 tygodni, z tym ze w miedzyczasie byl dlugi weekend. A do stanow lece 20go czerwca.
Stwr Posted May 8, 2006 Author Report Posted May 8, 2006 Czyli jest szansa ze zdazymy jechac bo my nic nie may zalatwione:(
brg Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 a Wy gdzie mieliscie jechac? Spokojnie zdazycie, w podobnej sytuacji jest moja kolezanka i jej znajomi, ktora niedawno sie do nich zglosili. Tez jeszcze nie maja wybranego pracodawcy ale sa raczej optymistyczni
Stwr Posted May 8, 2006 Author Report Posted May 8, 2006 My mielismy jechac na Floryde a jesli mozna wiedziec co Twoi znajomi wybrali? bo moze sie dolaczymy im wiecej osob tym razniej:)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.