brg Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 Oni sami jeszcze nie wiedza . Teraz czekaja az ich sponsor gdzies umiesci i jesli spodoba im sie to miejsce to uderzaja tam, a jak nie to wybieraja wariant bez zadnego pracodawcy (tak mi sie wydaje przynajmniej). Z tym ze oni byli juz w stanach rok temu i maja SSN. Duzo Was tam jedzie? Bo jak duza ekipa to moze byc problem Was razem gdzies umiescic :/
ptr Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 My czekalismy chyba niecale 2 tygodnie na wyznaczenie terminu w ambasadzie. brg: i mamy ja tez jutro o 13:30 - zbiorka na Pieknej 12 w Wawie :-) PS. A co do pracy, to dostalismy restauracje w Lake Placid, NY. Bilet juz kupilismy na 17 czerwca - robota od 20.06. Mam nadzieje, ze jutro bedzie DOBRZE
ratajczyk_michal Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 Hej, Też wybieram się na W&T z go2usa. Musze przyznać, że jak dla mnie ta firma jest jak najbardziej w porządku. Pierwszy raz będę jechał na worka i jak na razie go2usa wywiązuje się ze wszystkich swoich zobowiązań. Stwr a w twoim przypadku to wydaje mi się, że po prostu sponsor zawiódł (zdarza się). ptr - też jadę do Lake Placid (20.06), czy nie będziesz pracować przypadkiem w pizzerii na Main Street? Michał p.s. do zobaczenia jutro o 13.30
brg Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 kurcze, ze tez nikt z Was nie jedzie do Davis . Jak na razie jade z kumplem, a im wiecej osob tym razniej . Jak jedziecie jutro do wawy? Jak samochodem to moze macie pomysl jak dojechac do ambasady?
ratajczyk_michal Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 Ja jade pociągiem, bo jak dla mnie jechać do wawy w okolice amabasady samochodem to samobójstwo (okolice Wiejskiej itp.)
Stwr Napisano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 My jedziemy w 4 osoby mam nadzieje ze uda nas sie ulokowac w jednym miejscu w jakiejs fajnej pracy powodzenia jutro w ambasadzie!
ptr Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 michal: prace tez mamy na Main Street, ale chyba w innym miejscu - lokal nazywa sie Fireside Steakhouse (dokladnie przy 229 Main Street). Dobra, czas spac, bo po 4 rano pobudka i na pociag - w moim przypadku dojazd ze Szczecina :? kawal drogi, ale coz trzeba jechac! Powodzenia jutro!! 8)
Mingan Napisano 23 Października 2006 Zgłoś Napisano 23 Października 2006 napiszcie jak było z go2usa bo mają ciekawe oferte jak dla mnie, można bilet na samolot kupic samemu u nich? juz szybki update można kupić samemu:> wielki + dla nich
brg Napisano 30 Października 2006 Zgłoś Napisano 30 Października 2006 od strony organizacyjnej nie mozna wszystko dobrze. Jedyny poslizg byl przed spotkaniem w ambasadzie, "ich" czlowiek spoznil sie 15 min, i to tyle. Sponsor tez wywiazuje sie dobrze ze swoich powinnosci. Bilet mozesz sobie kupic sam, mozesz tez poprosic biuro, oni znajda Ci kilka ofert i sobie wybierzesz, bez prowizji . A mozesz powiedziec co to za oferta?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.