marytylermoore Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 koles na orientation z ema mowil ze teraz ds'y beda tylko do konca wrzesnia, bo do wtedy trwaja wakacje na uczelniach, ponoc to calkiem nowy przepis.
gall_eon Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 koles na orientation z ema mowil ze teraz ds'y beda tylko do konca wrzesnia, bo do wtedy trwaja wakacje na uczelniach, ponoc to calkiem nowy przepis. W to co mowia ludzie z emakopolu to ja osobiscie nie wierze...ale cos z tymi datami dsow jest, bo ja mam chyba 12.06 - 09.10... Isza czy organizacja jest CIEE?
fk4 Napisano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 a wiec sprawa wyglada tak ze na aplikacjji o Ds wpisalem rowne 4 miechy czyli od 10 czerwca bo wtedy zaczynam prace do 10 pazdziernika na kontrakcie jednak mialem 15 wrzesien i to mi wszytko ze tak powiem z[beeep]alo o 1 miesiac pracy i troche kaski.drugiego ds juz nie zdaze wyrobic a pozatym w pracy musze byc do 15 czerwca i tak sie to wszytsko zamyka. pozatym odradzam campus travel w krakowie bo sa tam 2 nowe panny ktore nie wiedza NIC ,Nic NIc nie wiem skad je wzieli...ale coz...
heh Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 koles na orientation z ema mowil ze teraz ds'y beda tylko do konca wrzesnia, bo do wtedy trwaja wakacje na uczelniach, ponoc to calkiem nowy przepis. W to co mowia ludzie z emakopolu to ja osobiscie nie wierze...ale cos z tymi datami dsow jest, bo ja mam chyba 12.06 - 09.10... Isza czy organizacja jest CIEE? http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...der=asc&start=0 cos tam bylo na temat nowego pomyslu w temacie waznosci DSa tylko do konca wakacji. to nie wymysl jednego biura. nara, heh
fk4 Napisano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 no własnie wszytsko wyszło nieładnie a rok temu niby pozwolnei mialem do 10 pazdziernika lae tal napradwe nie pracowalem tego ost miecha w mojej macierzystej pracy i wogole nie wiedzialem ze ds dostaje sie tak jak w kontrakcie a nie tak jak w aplikacji...[beeep]!!;]
fk4 Napisano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 10 Maja 2006 myslałem ze nie ma opcji bez pracodawcy...tzn jest opcja Self chyba i ja z niej skozystalem tzn pracodawce sam sobie załatwiłem ale myslałem zze umowe musisz zawsze miec...
Isza Napisano 12 Maja 2006 Zgłoś Napisano 12 Maja 2006 myslałem ze nie ma opcji bez pracodawcy...tzn jest opcja Self chyba i ja z niej skozystalem tzn pracodawce sam sobie załatwiłem ale myslałem zze umowe musisz zawsze miec... Jest taka opcja, podobno pojawiła się już w ubiegłym roku ale ja ją zauwazyłam dopiero w tym. Nie wszystkie organizacje sponsorujące dają taka mozliwość. Jedziesz bez pracodawcy, na miejscu szukasz sobie pracy i zgłaszasz znalezionego pracodawcę do organizacji sponsorującej, która musi go zatwierdzić. Na znalezienie roborty masz około 20 dni. Jak nie znajdziesz, to organizacja Ci coś przydziela w okolicy i nie możesz odmówić.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.