Jemko Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 napisalem co uslyszalem w biurze, skad mialem wiedziec ze mi zle powiedzieli?! jesli bym wiedzial ze to wywola taka agresje to w ogole bym sie nie odzywal, przepraszam ze w ogole cos napisalem
agatenka Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 napisalem co uslyszalem w biurze, skad mialem wiedziec ze mi zle powiedzieli?! jesli bym wiedzial ze to wywola taka agresje to w ogole bym sie nie odzywal, przepraszam ze w ogole cos napisalem Nie przejmuj się, W Columbusie i chyba w YTP też nam wmawiali że tego nie można odpiąć czy otworzyć. A ja w to uwierzyłam i wolałam tego nie ruszać (...)a jesli faktycznie nie mozna to zycze szczescia tym co chca sobie zrobic kopie ds'a Przecież to chodzi o to żeby po podbiciu pieczątki na granicy przez urzędnika zrobić kopie a nie teraz. Pozdrawiam
Dywanik Napisano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 9 Maja 2006 Wielkie dzięki dla wszystkich za wypowiedzi. Kamień z serca mi spadł
Kozak Napisano 10 Maja 2006 Zgłoś Napisano 10 Maja 2006 Ja w tamtym roku wyjołem to z koperty i bylo wszystko gites :roll:
Pistol Napisano 10 Maja 2006 Zgłoś Napisano 10 Maja 2006 Ja już mam kilka kopii tego DS-a chociaż bez pieczątki to i tak jest g... wart
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.