Guest Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Do AC lece 22 maja.To bedzie moj pierwszy raz tam;)wiec nie mam pojecia gdzie przylece i gdzie wyladuje;) Szukam kogoś,kto albo ma juz nagrane mieszkanie w AC,a przykładowo poszukuje współlokatorów,by obnizyc koszty wynajmu,no albo po prostu kogos,kto równiez nie ma gdzie sie jak na razie podziac i szuka współtowarzyszy "niedoli" w celu wspólnego poszukiwania mieszkania w w.w. miescie;) Czekam na info!! moj mail to she2002@poczta.onet.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kozak Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Mam namiar na duże mieszkanie na 8-10 osób za 500$ tygodniowo. 31 maja wylatujemy we dwóch i jeszcze 2 osoby przyjadą pod koniec czerwca, więc 6 osób mogłoby się wkręcić. I będzie gites Link to comment Share on other sites More sharing options...
Groch Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Ja lece z trzema koleżankami z Krakowa 22 maja. Również szukamy mieszkania albo się dołączymy do kogoś... k.wiercigroch@wp.pl gadu: 443456 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolinha Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Mam namiar na duże mieszkanie na 8-10 osób za 500$ tygodniowo. 31 maja wylatujemy we dwóch i jeszcze 2 osoby przyjadą pod koniec czerwca, więc 6 osób mogłoby się wkręcić. I będzie gites Hej my lecimy w 6 osobo, bedizmey na miejscu 4 czerwca napisz cos wiecej o tym mieskzaniu najlepiej do mnie osobiscie bo to zadna rozmowa na forum karolinha@o2.pl lub gg: 3733859 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pk007 Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 4 osoby przylot 2 czerwca, bardzo zainteresowani daj jakis kontakt do siebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.