darop Napisano 12 Maja 2006 Zgłoś Napisano 12 Maja 2006 ja wybrałem kolosa i szkolenie przez Internet bo jade drugi raz, więc mogłem, jakoś nie uśmiechało mi się jechać do Poznania, chociaż zadeklarowałem że się tam zjawie szolenie jest obowiązkowe a Internetowe mogą przejść tylko drugoroczniacy
Isza Napisano 12 Maja 2006 Zgłoś Napisano 12 Maja 2006 No to jest niby wymóg Amerykańskiego prawa żeby to odbyć. Uważam to za bzdurę, bo nic ciekawego się tam człowiek nie dowie a tylko czas traci. Ale nie będę ryzykować niepójścia. Na szczęście w tym roku mam je w swoim mieście i w niedzielę
kikunia Napisano 12 Maja 2006 Zgłoś Napisano 12 Maja 2006 ja tez dostałam tego majla z (almatura)o tym spotkaniu, i tez mi nie na reke bo w czwartek mam 2 egzminy i zaliczenie :? i szkoda marnowac czasu na jakies szkolenia na ktorych nic nowego sie nie dowiemy, no ale ja mam ten komfort ze jestem z krakowa wiec dojazd duzo czasu mi nie zajmie...
GoHaF Napisano 13 Maja 2006 Zgłoś Napisano 13 Maja 2006 musze wam powiedziec bo rozmawialam z babeczka z Almaturu ze nie wszyscy 2,3 id roczniacy dostali zaproszenie do odbycia orientation przez Neta. ja na szczescie tak. co jeszcze zabawniesze ze ci z CIEE powysyalali to do ludzi , mowiac jednoczesnie ze nie ci ludzie co zrobili on-line tez musza jechac na realne bo oni testują sysem ( zoza bzdura...)- ALE wyjasnilo sie!!! Internetowcy nie muszą!!! szczerze wam powiem ze jakby nie bylo takiej mozliwosci to bym to zlala i olala z gory na dol!!! mam paszport, vize, bilety. oni zawsze tak fanzola , tak juz widze liste obecnosci jak na zajeciach... i wyczytywanie - nierealne.... pozdrawaim Watowców !!!
janisz Napisano 14 Maja 2006 Zgłoś Napisano 14 Maja 2006 I jak się podobała fascynująca przygoda Iktora w stanach? btw jedna z prowadzących to niezła [beeep] była
gall_eon Napisano 14 Maja 2006 Zgłoś Napisano 14 Maja 2006 Cale szczescie ze CIEE zorganizowala mozliwosc odbebnienid OM przz internet, bo drugi raz o Iktorze juz nie móglbym sluchac...
rydzo Napisano 15 Maja 2006 Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 To orientation meeting to paranoja. Nic konkretnego. czasami czulem sie jak dziecko, ktoremu wszystko sie dokladnie tlumaczy. I do tego ta pora ... 8:30 w Wawie. Mam szczescie, ze jestem miejscowy bo wspolczuje tym, ktorzy musieli dojezdzac ...
Kasper2001 Napisano 15 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 Ja chyba nie jade na to niechce mi sie 200 kilców jechac aby słuchac opowiastek moze jakos sie uda i przejdzie to niektórzy z tego co słyszałem własnie nie jada bo maja wazniejsze sprawy niz 45 minut szkolenia ;P pozdrawiam
marfetka Napisano 15 Maja 2006 Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 z tego co ja pamiętam z orientation meeting organizowanego przez CIEE w Krakowie rok temu to obecność sprawdzali - przed wejściem na salę trzeba było odnaleźć swoje nazwisko na liście i się "odfajkować" - dawali tez wtedy komplet materiałów informacyjnych i ksiazeczke z ubezpieczeniem ale pamiętam też, że niektórzy podpisywali się i za siebie i za znajomych tudzież szybko ze szkolenia uciekali...
rydzo Napisano 15 Maja 2006 Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 No wlasnie. Jak jedze jakis znajomy to nie problem aby sie dwa razy odfajkowal na liscie obecnosci .... bo jak ktos naprawde nie moze to lepiej juz to odpuscic jesli jest mozliwosc "otrzymania" obecnosci. Daja materialy jakies, troche info tam jest a to co powiedza to nic nowego.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.