pawel0702 Napisano 17 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 Bede pracował w magazynie (wózki widłowe) i widze z tego co piszecie to pewnie dostane jakies ubranie.
pawlo122 Napisano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2006 Witam Dla przykladu ja bede pracowal w drukarni i musialem od razu tutaj w Polsce sobie juz zamowic koszulki robocze i buty z zelaznymi czubami aby mi sie krzywda nie przydazyla , o ile mi wiadomo to koszta za buty mi zwróca na miejscu pod koniec okresu pracy
enriu Napisano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2006 Co do ubioru firmowego to zalezy od pracodawcy. Moj dawal trzy komplety krotkich spodni i koszul. Wymog chodzenia byl tylko w ich spodniach. Jak spomnial bumtarara to w Pizza Hut i innych fast foodach dostajesz koszulke i czapeczke a spodnie to zalezy od miejsca ale maja zazwyczaj jeden wymagany kolor. Wszystko zalezy od miejsca i pracodawcy. Zawsze lepiej cos zabrac co bedzie mozna zniszczyc niz pozniej zalowac ze nie miales, oczywiscie jak nie wiecz co bedzie na miejscu.
-sylwia- Napisano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2006 czy wymagane czarne buty na gumowej podeszwie muszą być naprawdę tylko i wyłącznie czarne, czy jest to bardzo istotne?....bo chciałabym wziąść biało-czarne (z przwagą białego ),ale jeśli miało by to póżniej sprawiać jakiś problem....
bumtarara Napisano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2006 najlepiej różowe jak maja być czarne to czarne albo ciemne a białe raczej nie nawet jesli nie są w całości zreszta buty mozesz kupic za 20$ jeśli nie będa pasowały te biało różowo czarne kapcie
-sylwia- Napisano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2006 hej! nie biało- różowe tylko o biało-czarne mi chodziło ....wiem, że to było banalne pytanie, ale lubie moje biało-czarne i myślałam, że może będą mogły być dzięki za odpowiedź!
Omen Napisano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2007 zapewne dostane robote w food service w kasynie Resorts lub Hilton w Atlantic City, NJ i ponoc wymagają czarnych butów. nie wiecie moze ile % białego(znak nike,adidas etc.) moze być na tych butach. Czy mogą to być adidasy? Czy powinny byc antypoślizgowe? Czy lepiej kupić sobie takie na miejscu, a jeśli tak to jaki sklep polecacie na zakup obuwia w AC?
ju_ulka Napisano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2007 ja pracowalam w pizzerii jako food server i mimo ze wymagali czarnych butow to ja pracowalam w szarych adidasach i mimo ze poczatkowo sie czepiali pozniej dali spokoj bo powiedzialam ze jak cos to moge je zapastowac czarna pasta i beda czarne oraz w Hotelu jako hostessa i tutaj tez wymagali czarnych butow ale to juz obowiazkowo bo wiadomo musialy pasowac do ubioru, mialam cale czarne adidasy i nie wygladaly na typowe adidasy wiec sie nie przyczepili, zarowno w pizzeri jak i w hotelu mundurek na miare byl dopasowany ________________ 2 maj ---> California 8)
fifi_7 Napisano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2007 a ja mam pytanie ,jakie to sa buty sneakers??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.