Skocz do zawartości

Ubranie w pracy

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

• Odpowiedzi 29
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Witam

Dla przykladu ja bede pracowal w drukarni i musialem od razu tutaj w Polsce sobie juz zamowic koszulki robocze i buty z zelaznymi czubami aby mi sie krzywda nie przydazyla :D , o ile mi wiadomo to koszta za buty mi zwróca na miejscu pod koniec okresu pracy

Napisano

Co do ubioru firmowego to zalezy od pracodawcy.

Moj dawal trzy komplety krotkich spodni i koszul. Wymog chodzenia byl tylko w ich spodniach.

Jak spomnial bumtarara to w Pizza Hut i innych fast foodach dostajesz koszulke i czapeczke a spodnie to zalezy od miejsca ale maja zazwyczaj jeden wymagany kolor.

Wszystko zalezy od miejsca i pracodawcy. Zawsze lepiej cos zabrac co bedzie mozna zniszczyc niz pozniej zalowac ze nie miales, oczywiscie jak nie wiecz co bedzie na miejscu.

Napisano

czy wymagane czarne buty na gumowej podeszwie muszą być naprawdę tylko i wyłącznie czarne, czy jest to bardzo istotne?....bo chciałabym wziąść biało-czarne (z przwagą białego :) ),ale jeśli miało by to póżniej sprawiać jakiś problem.... :)

Napisano

najlepiej różowe :)

jak maja być czarne to czarne albo ciemne

a białe raczej nie nawet jesli nie są w całości

zreszta buty mozesz kupic za 20$ jeśli nie będa pasowały te biało różowo czarne kapcie :)

Napisano

hej! nie biało- różowe tylko o biało-czarne mi chodziło :) ....wiem, że to było banalne pytanie, ale lubie moje biało-czarne i myślałam, że może będą mogły być :) dzięki za odpowiedź!

• 10 miesięcy później...
Napisano

zapewne dostane robote w food service w kasynie Resorts lub Hilton w Atlantic City, NJ i ponoc wymagają czarnych butów.

nie wiecie moze ile % białego(znak nike,adidas etc.) moze być na tych butach.

Czy mogą to być adidasy?

Czy powinny byc antypoślizgowe?

Czy lepiej kupić sobie takie na miejscu, a jeśli tak to jaki sklep polecacie na zakup obuwia w AC?

Napisano

ja pracowalam w pizzerii jako food server i mimo ze wymagali czarnych butow to ja pracowalam w szarych adidasach i mimo ze poczatkowo sie czepiali pozniej dali spokoj bo powiedzialam ze jak cos to moge je zapastowac czarna pasta i beda czarne :P oraz w Hotelu jako hostessa i tutaj tez wymagali czarnych butow ale to juz obowiazkowo bo wiadomo musialy pasowac do ubioru, mialam cale czarne adidasy i nie wygladaly na typowe adidasy wiec sie nie przyczepili, zarowno w pizzeri jak i w hotelu mundurek na miare byl dopasowany

2 maj ---> California 8)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...