bumtarara Napisano 15 Maja 2006 Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 PS. Z tego co wiem to masa osob jedzie do cape may, natomiast do wildwood niezbyt obfite grono :roll: Mam nadzieje ze zbierze sie jakas spoko paczka do imprezowania chyba sie mylisz w sezonie letnim w Wildwood jest mnostwo turystów i z tej racji też mnóstwo ludzi poszukujacych pracy i pracujacych pełno polaków, rosjan, litwinów, białorusinów, czechów,słowaków, bułgarów, rumunów itd itp.. studenci na W&T wielu pracuje w Morey's Pier Samo Cape May jest moze troche wieksze od Wildwood ale turystów jest tam troche mniej co nie znaczy ze nie ma roboty dla "poor little children from russia" jak zostaliśmy nazwani kiedyś mieszkania zazwyczaj są jakoś opisane, FOR RENT :!: czy coś Apartment for Rent itp. u nas raczej nic wolnego nie będzie a mam już zarezerwowane po ostatnim pobycie w USA co do pracy to będe pracował w Wildwood Linen Supply Miejmy nadzieje ze to beda najlepsze wakacje mojego jak dotad krotkiego zycia to na 1000%
Krzemyk Napisano 15 Maja 2006 Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 bumtarara dzieki za pocieszenie Juz sie nie moge doczekac 8) A jesli chodzi o Wildwood no na jakich stanowiskach mozna najlepiej zarobic podczas W&T? Z jakimi pracami Ty sie spotkales? Pozdrawiam :roll:
bumtarara Napisano 15 Maja 2006 Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 jeśli znasz dobrze angielski to możesz sie postarac o prace jako kelner wówczas z napiwków mozna nieźle zarobić dobra praca jest w niektórych hotelach jeśli dostaniesz napiwki praca na śmieciarkach no i moja praca
bumtarara Napisano 15 Maja 2006 Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 mieszkanie moze jakies sie znajdzie na Pacific Ave 5100 bedzie tam troche polaków wiec moze tez jakies miejsce
bumtarara Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 jest tam kilka mieszkań wynajmowanych przeważnie przez polaków ostatnim razem jak byłem to mieszkało tam ok 40 osób w 8 mieszkaniach może będą mieli miejsce dla jednej osoby na 100% bedzie tam ktoś z Polski
lobster Napisano 17 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 Dzieki za informacje, jak nic nie znajde to sie tam przejde:)
Rademedes Napisano 19 Maja 2006 Zgłoś Napisano 19 Maja 2006 W takim razie wszystkim, ktorzy juz niebawem zawitaja w Wildwood zycze powodzenia w znajdowaniu pracy :-) Jade juz niedlugo, do zobaczenia :-)
enriu Napisano 29 Maja 2006 Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 Jak ktos potrzebuje numery telefonow w sprawie mieszkania w Wildwood to zapraszam na priv. Mam jeszcze jakies w notesie z ostatnich poszukiwan. Wiekszosc w okolicach dworca autobusowego wiec praktycznie wszedzie blisko. Dobra metoda to jak juz bylo wspomniane to chodzenie od drzwi do drzwi kazda ulica i pokolei. Zawsze cos sie trafi choc nie odrazu. Nie zalamywac sie i nie brac zawsze pierwszej z brzegu oferty - zapisac numer telefonu i mowic ze sie wroci. No i najwazniejsze warto sie tragowac mozna calkiem sporo zaoszczedzic. Co do pracy to jak juz wspomnial bumtarara zaden problem. Naprawde trzeba byc zdolnym by pracy tam nie znalezc. Setki hoteli, dziesiatki restauracji no i slynny w NJ boardwalk z Morey's Piers na czele a na malych budkach z pizza konczac. Z praca to tak samo jak z mieszkaniem. To ze nie pisze HELP WANTED nie znaczy ze nie szukaja kogos do pracy. Chodzic od drzwi do drzwi i sie nie wstydzic :oops: to normalne
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.