centuszy Napisano 15 Maja 2006 Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 to w takim razie za smsy przychodzace nie zaplacisz ani grosza co do szuszarki to musisz zobaczyc jej dane techniczne mianowicie od jakiego napiecia ona dziala jesli AC 100-240V to nie ma problemu ale musisz miec tak zwany adaptor do kupienia np na bezclowce na lotnisku.
-sylwia- Napisano 15 Maja 2006 Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 dzięki za info.! a co do suszarki to na mojej pisze 230V~50Hz poniżej 1200W
asia84 Napisano 15 Maja 2006 Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 czyli jak wezme telofon to bez tej przejsciowki go nie naladuje?? a jak to jest, z roamingiem?? nie wykupujac go moge odbierac smsy w stanach czy niee??
centuszy Napisano 15 Maja 2006 Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 jesli nie masz przejsciowki to nie podlaczysz ladowarki bo w stanach sa inne koncowki (plaskie). jesli chodzi o odbieranie smsow to musisz miec aktywny roaming. wlaczenie tej uslugi jest bezplatne.
asia84 Napisano 15 Maja 2006 Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 spoko, dzieki w takim razie trzeba skombinowac przejsciowke :?
Bartek996 Napisano 15 Maja 2006 Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 Co do ładowarek telefonów komórkowych to wiekszość bedzie działać z przejsciówką... 8) A jeśli chodzi o suszarkę to przeczytaj to: http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...hlight=suszarka
marfetka Napisano 15 Maja 2006 Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 ale oczywiście trzeba najpierw sprawdzić, czy nasza ładowarka ma zakres 110V-230V, bo tylko taka będzie działac ze zwykłą przejściówką ja zachęcona opiniami na forum rok temu postanowiłam sobie przejściówkę kupić dopiero w USA, bo przecież "tam tego pełno" - i co?? i guzik!! nie zliczę ile sklepów i sklepików odwiedzilam w poszukiwaniu tej nieszczęsnej przejściówki i nigdzie nie mieli, no bo w sumie Amerykanom to do niczego niepotrzebne... lepiej więc kupcie od razu w Polsce - tyle, że przejściówka też przejściówce nierówna - jako, że nigdzie jej nie kupiłam, to pożyczałam od znajomych taką najprostszą kupioną chyba na bazarku za 4 zł i co?? po 3 tygodnich moja "polska", nowa (!) ładowarka Siemensa padła na amen... skończyło się wizytą w T-Mobile gdzie miły pan pogawędził ze mną o ojczyźnie swojej żony czyli Polsce i wyciągnął chyba spod ziemi amerykańską wersję mojej ładowarki - tak więc za 19$ zakończyły się moje przygody z przejściówkami a amerykanska ładowarka lezy sobie teraz w szafie i czeka na kolejny wyjazd za ocean
aggga Napisano 16 Maja 2006 Zgłoś Napisano 16 Maja 2006 przejściówki sa bardzo tanie w stanach jakieś grosze, kupisz wszędzie, "zmieniacz prądu" tez do kupienia wszędzie za niewielkie pieniądze. Nieopłaca sie brać suszarki kupisz ją za 10$. Jak najmniej bagażu!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.