GoHaF Napisano 21 Maja 2006 Zgłoś Napisano 21 Maja 2006 aa ja mam trochę inne zdanie na ten temat. może to zależy od lokalizacji. Biodrowki własnie dalo rade kupic - lee, ck, aeropostale, roxy, reebok ... a wlasnie zostawaly wlasnie "resztki" XS i S z czego z kumpela bylysmy bardzo zadowolone . bo tam wykupywali wszystko co duze ibaaardzo duze. co do spodni 3/4 , 6, XS... a w Polsce 36, 38 buty tez sa zagadka - tu noszę 39 a tam kupiłam 37
Gerwazy Napisano 21 Maja 2006 Zgłoś Napisano 21 Maja 2006 Numeracja butów jest różna W porządnym sklepie są tabelki o numeracji butów. T.j. - Miara Amerykańska - Miara Angielska - Metryczna - Damska - Męska
Isza Napisano 21 Maja 2006 Zgłoś Napisano 21 Maja 2006 A ja z butami nie miałam żadnych problemów, pasował na mnie dokładnie ten sam rozmiar co w Polsce; na większości butów podane były rozmiary analogiczne z naszymi oraz numeracja amerykańska, która wygląda mniej więcej tak (jeśli chodzi o damskie obuwie): 36- 5 37- 6 38- 7 39- 8 40- 9 41- 10
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.