bobo Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 SIemka mam takie pytanko jesli nie mam zadnego konta w banku tu w PL czy bede mogl zalozyc tam w USA jakies takie konto bankowe ?? ... i'm waiting for answers
bumtarara Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 nie ma znaczenia czy masz konto w Polsce bez problemu mozesz otworzyc konto w Bank Of America było nawet darmowe przez 3 pierwsze miesiące chyba ze chcesz przelac sobie kase to co innego chyba że chcesz na moje przesłać 1983000000008738876489 zapraszam
bobo Napisano 17 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 nie ma znaczenia czy masz konto w Polscebez problemu mozesz otworzyc konto w Bank Of America było nawet darmowe przez 3 pierwsze miesiące chyba ze chcesz przelac sobie kase to co innego chyba że chcesz na moje przesłać 1983000000008738876489 zapraszam Hehehe no tak jak Ty chcesz zeby na Twoje to i ja bym chcial zeby mi ktos wyslal ... nie no chce zalozyc tam jakies konto zeby ogolnie np wplacac sobie kase czy cos ... chyba to mozliwe prawda
bumtarara Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 oczywiscie ze mozliwe wyobraź sobie w Polsce studenta obcokrajowca który zakłada sobie konto w pierwszy dzień po przylocie i dostaje do niego karte debetową z której może korzystać przy zakupach przez internet i ma dostęp do konta przez neta w USA jest to możliwe
bumtarara Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 A bedziesz mial SSN? Jaka masz wize ? pomijając te drobnostki
kubakj Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 A bedziesz mial SSN? Jaka masz wize ? do otwarcia konta nie trzeba miec SSN, ani nie trzeba miec specjalnej wizy. Wystarczy B-2, a w wielu przypadkach nawet brak wizy
bobo Napisano 18 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 A bedziesz mial SSN? Jaka masz wize ? do otwarcia konta nie trzeba miec SSN, ani nie trzeba miec specjalnej wizy. Wystarczy B-2, a w wielu przypadkach nawet brak wizy Mam wize turystyczna czyli chyba B-2 jak juz tu zostala wymieniona
Callan Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 aha jeśli chodzi o przelewy to ile kosztuje przelew z usa do polski przez bank ... patrzyłem przez western union no i troche chcą ale wiadomo szybko przelewaja i bez zadnyc ceregieli ... no chyba że ktoś chce nie chce żeby urząd sie dowiedział o forsie z USA (no ja bym nie chciał) i podwójnie opodatkował :evil:
bumtarara Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 wBank of America przesłanie kasy do Polski kosztuje 45$ pamietaj ze musisz znac swift code swojego banku który powinieneś znalesc na stronie www twojego banku jesli nie przelewasz za duzej kwoty to nie ma problemu wszystkie operacje w Polsce powyzej pewnych kwot w zaleznosci od waluty są rejestrowane
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.