Jackie Napisano 19 Maja 2006 Zgłoś Napisano 19 Maja 2006 Czy ktoś wie czy na lotniskach w Europie można płacić dolarami czy trzeba mieć euro? Nie bardzo mam czas gnać do kantoru po walutę wspólnoty... ale jak trzeba będzie to trudno
KB Napisano 19 Maja 2006 Zgłoś Napisano 19 Maja 2006 Ja na Heathrow mialam tylko pare funtow i nie bylo problemu z zaplata w dolarach.
Jackie Napisano 19 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 19 Maja 2006 Ja na Heathrow mialam tylko pare funtow i nie bylo problemu z zaplata w dolarach. A płacił ktoś dolarami w Monachium?
monroe Napisano 19 Maja 2006 Zgłoś Napisano 19 Maja 2006 Ja na Heathrow mialam tylko pare funtow i nie bylo problemu z zaplata w dolarach. A płacił ktoś dolarami w Monachium? Jackie - trasa Kraków-Monachium-Chicago? :> [leciałem przez Monachium, ale niestety nie kupowałem tam niczego, więc Ci nie pomogę Ceny widziałem w euro, jednak prawie na pewno przypominam sobie kantor na lotnisku. PRAWIE NA PEWNO Prawie robi wielką różnicę... ]
Jackie Napisano 19 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 19 Maja 2006 Jackie - trasa Kraków-Monachium-Chicago? :> Dokładnie 26 maja leciałem przez Monachium, ale niestety nie kupowałem tam niczego, więc Ci nie pomogę Ceny widziałem w euro, jednak prawie na pewno przypominam sobie kantor na lotnisku. PRAWIE NA PEWNO Prawie robi wielką różnicę... Pożyjemy, zobaczymy. Najwyżej dzieciakom nic do picia nie kupię, przeżyją
monroe Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 Jackie - trasa Kraków-Monachium-Chicago? :> Dokładnie 26 maja leciałem przez Monachium, ale niestety nie kupowałem tam niczego, więc Ci nie pomogę Ceny widziałem w euro, jednak prawie na pewno przypominam sobie kantor na lotnisku. PRAWIE NA PEWNO Prawie robi wielką różnicę... Pożyjemy, zobaczymy. Najwyżej dzieciakom nic do picia nie kupię, przeżyją Życzę powodzenia i bezpiecznego lotu! Pozdrów ode mnie te brzydkie tlenione na blond niemieckie stewardesy... :wink: 8)
KB Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 Nielogiczne by bylo przyjmowanie tylko jednej waluty, bo to by psulo biznes. W koncu na lotniskach jest naturalne, ze ludzie maja rozne waluty. Ale pewnie sa lotniska, gdzie nie mozna.
Jackie Napisano 20 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 Nielogiczne by bylo przyjmowanie tylko jednej waluty, bo to by psulo biznes. W koncu na lotniskach jest naturalne, ze ludzie maja rozne waluty. Ale pewnie sa lotniska, gdzie nie mozna. Nigdy nie miałam tego problemu, przy lotach z przesiadką jakieś tam monety euro się zawsze po kieszeniach szwendały A jak znam swoje dzieci to narobią od razu rabanu że umierają z pragnienia i głodu więc wolałabym jednak mieć możliwość kupienia im tego i owego. Tym bardziej że będziemy czekać 3 godziny na następny lot. Jak im zatkam dzióby sokiem to przynajmniej w spokoju sobie papierosa wypalę. Do kantoru wybitnie nie mam kiedy iść, mieszkam na za[beeep]u, sprzedałam już samochód, ogólnie biorąc nie mam se jak palcem trafić do pewnej części ciała Muszę przyznać że pomysł z kantorem na lotnisku mi do głowy nie przyszedł. Na myśl o moim tumaństwie robi mi się jeszcze głupiej
KB Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 Kantor przynajmniej powinien byc, mam nadzieje. :wink:
aniolova Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 Ja na Heathrow mialam tylko pare funtow i nie bylo problemu z zaplata w dolarach. A płacił ktoś dolarami w Monachium? ja placilam dolarami w monachium nie ma najmniejszego problemu, tylko reszte wydaja w euro. a monety potem mozna wydac na rozmowe do domu - zyjesz i samolot nie spadl nigdziepo drodze zycze milego lotu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.