Isza Napisano 21 Maja 2006 Zgłoś Napisano 21 Maja 2006 Hehe, no widzę, że bardzo bystry z Ciebie chłopak, a skoro tak to może domyślisz się ile ja zamierzam zostać ;] :wink: PS. Z czterema opakowaniami nie ma prawa byc problemu, bo przecież legalnie można być na WAT do 5ciu miesięcy
monroe Napisano 21 Maja 2006 Zgłoś Napisano 21 Maja 2006 Hehe, no widzę, że bardzo bystry z Ciebie chłopak, a skoro tak to może domyślisz się ile ja zamierzam zostać ;] :wink:PS. Z czterema opakowaniami nie ma prawa byc problemu, bo przecież legalnie można być na WAT do 5ciu miesięcy A z Ciebie bystra dziewczyna Mamy promesy turystyczne a nie J1 Kwestia jest tylko, czy żaden celnik nie przyczepi się, że to jakieś niedozwolone medykamenty, ale wtedy zapiszę sobie jego dane i jakby co zwróce się do sądu o płacenie przez niego alimentów... :twisted:
Isza Napisano 21 Maja 2006 Zgłoś Napisano 21 Maja 2006 hehehehe, dobry pomysł z tymi alimentami No jeśli Twoja dziewczyna dostanie pobyt na 4 miesiace (czy ponad 3) to i tabletek ma prawo na tyle czasu wwieźć, a myślę że Ameryka to kraj cywilizowany i celnicy wiedza jak odróżnić opakowanie pigułek antykoncepcyjnych od zapasu extasy (tj. taka mam nadzieję, bo ja też nie będę miała chyba przy sobie recepty)
_PiteR_ Napisano 21 Maja 2006 Zgłoś Napisano 21 Maja 2006 Mój chłopak jest na miejscu, w USA, nie widziałam go 8 miesięcy więc jak się domyślasz jest wiele do nadrobienia i oboje nie możemy się już doczekać AHA! no to jest co nadrabiac 8 miechow bez sexu...jak ty to znioslas :oops: :twisted: 8)
Isza Napisano 21 Maja 2006 Zgłoś Napisano 21 Maja 2006 No szczerze mówiąc to sama nie wiem jak to zniosłam , ale nie ukrywam że niewypowiedzianie się ciesze, że ta abstynencja dobiega już końcowi
aggga Napisano 21 Maja 2006 Zgłoś Napisano 21 Maja 2006 No szczerze mówiąc to sama nie wiem jak to zniosłam , ale nie ukrywam że niewypowiedzianie się ciesze, że ta abstynencja dobiega już końcowi moja abstynencje trwa 7 miesiecy i tez się lada moment skonczy, aż chyba rzuce sie na niego w samochodzie!!!!!!!!!!!!!
marytylermoore Napisano 21 Maja 2006 Zgłoś Napisano 21 Maja 2006 ha ha ha ha wspolczuje. I hope he's worth the waiting
darop Napisano 22 Maja 2006 Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 Hehe, no widzę, że bardzo bystry z Ciebie chłopak, a skoro tak to może domyślisz się ile ja zamierzam zostać ;] :wink: z tego co pamiętem to chcesz tam zostać ....... na stałe
Isza Napisano 24 Maja 2006 Zgłoś Napisano 24 Maja 2006 Jeszcze nie podjęłam żadnej decyzji. To czy zostanę czy wrócę to zależy w dużej mierze właśnie od tego czy ułoży mi się z moim facetem, czy kiedy spędzimy ze sobą więcej czasu i lepiej się poznamy bede pewna, że to związek na całe życie. No i oczywiście czy on będzie też tego pewnien. Chociaż trudno to stwierdzic w 4 miesiące. Ale bedę musiała zaryzykować. A tabletek w razie czego nie będę miała już jak załatwić, więc na wszelki wypadek biorę więcej, najwyżej przywiozę z powrotem. ha ha ha ha wspolczuje. I hope he's worth the waiting Dzięki oj jest, jest wart!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.