kiciakapi Napisano 28 Maja 2006 Zgłoś Napisano 28 Maja 2006 Fifi ma racje ,świetny widok na Manhattan w nocy z pod mostu Brooklyńskiego. No i oczywiście Statue of Liberty i Time Square Garden.
pawelkrk2 Napisano 28 Maja 2006 Zgłoś Napisano 28 Maja 2006 co to jest times square garden???bo pierwszy raz sie spotkalem z czyms takim???
rypson Napisano 28 Maja 2006 Zgłoś Napisano 28 Maja 2006 ja tez.... Medison Square Garden moze mial na mysli ??albo Olive Garden na Times Square kurde jak wyszukiwarka zadzialalem
monroe Napisano 28 Maja 2006 Zgłoś Napisano 28 Maja 2006 ja tez.... Medisoncwaniak, który sam pisać nie umie a naśmiewa się z innych... jej, jak ja lubię takich ludzi... :? :roll: Rypson, co to Medison Square Garden? Bo kurde nie wiem i jak wyszukiwarka zadziałałem... :roll: :?
ajejo Napisano 28 Maja 2006 Zgłoś Napisano 28 Maja 2006 http://www.hushtours.com/ - zwiedzanie NY z hip-hopowego punktu widzenia.wejdzcie na stronke (jesli wogule kogos to tu interesuje) i zobaczcie z kim sie w autobusie jedzie,kto jest przewodnikiem:))):.Ale jaja-jak tylko znajde czas to jade bank-bilet 70 $ ale mysle ze warto, jak ktos lubi hip-hop oczywiscie.pozdro
bigguy Napisano 28 Maja 2006 Zgłoś Napisano 28 Maja 2006 najciekawsze sa te smietniki na freshpond rd i na myrtle ave z ktorych polacy wybieraja ciuchy - hahahahhahahahahhahaha no i oczywiscie niesamowity rarytas to wspanialy az nie do opisania greenpoint ktorym wszyscy sie tak zachwycaja - niektorzy to nawet porownuja to cos do marszalkowskiej w wawie - smiech na sali a jeszcze lepsze jest to smierdzace metro pelne brudasow i czarnuchow hahahhahahhahahahahahah
rypson Napisano 29 Maja 2006 Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 ja tez.... Medisoncwaniak' date=' który sam pisać nie umie a naśmiewa się z innych... jej, jak ja lubię takich ludzi... :? :roll: Rypson, co to Medison Square Garden? Bo kurde nie wiem i jak wyszukiwarka zadziałałem... :roll: :?[/quote'] Nie nasmiewam sie z ludzi.... w przeciwienstwie do ciebie a czy ja pisac nie umiem... no nie umiem... i A powinno byc Madison.... to taka nazwa budynkow na Madison Square... cwaniaku....
Pistol Napisano 29 Maja 2006 Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 A czy to prawda że wokół manhatanu pływa darmowy statek wycieczkowy?
tissaya Napisano 29 Maja 2006 Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 A czy to prawda że wokół manhatanu pływa darmowy statek wycieczkowy? hehe, jak masz voucher, to darmowy:)
monroe Napisano 29 Maja 2006 Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 ja tez.... Medisoncwaniak' date=' który sam pisać nie umie a naśmiewa się z innych... jej, jak ja lubię takich ludzi... :? :roll: Rypson, co to Medison Square Garden? Bo kurde nie wiem i jak wyszukiwarka zadziałałem... :roll: :?[/quote'] Nie nasmiewam sie z ludzi.... w przeciwienstwie do ciebie a czy ja pisac nie umiem... no nie umiem... i A powinno byc Madison.... to taka nazwa budynkow na Madison Square... cwaniaku.... Wiem jak powinno być... Dlatego zwróciłem Ci uwagę, bo Ty nie powstrzymałeś się od tego, aby zwrócić uwagę innej osobie pisząc do tego stosowny komentarz... Widzę jednak, że trochę Cię to zabolało
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.