Flame of Udun Napisano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2006 nikt nie wygral i nie wygra z YTP - oni sa silni i ich umowy (zreszta jak wszystkich biur tego typu) sa tak napisane, ze... mhhhh trzeba niezle sie znac na prawie zeby tam cokolwiek wyegzekfowac dla siebie- a na prawnikow (DOBRYCH) niestety nas, studentow, chyba nie do konca STAC ((( nie rozumiem zaden rzecznik ochrony konsumenta nie chcial pomoc...? jakos nie chce mi sie wierzyc ze to olali...
kermitt Napisano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2006 Po kilkukrotnej wymianie e-maili sami zamienili mi przewoznika i miejsce docelowe no i wyszło taniej. Pomimo tego wysłałem im jeszcze zapytanie o znizki gwarantowane z ISIC no i cisza tak samo jak odpowiedz na moje tansze poł które wyszukałem na necie tez cisza. Widocznie maja jakies umowy z przewoznikami i Pan Michał tez cos z tego ma :evil: No pocieszam się tym, ze jak ktos za rok poczyta to forum to bedzie omijał to biuro okragłym łukiem
kermitt Napisano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2006 bo widzisz..mi tez obnizyli z 3400 na 3000 ale ja chce leciec za 2510(do dzis mam rezerwacje tego biletu wiec nie wiem co robic) No 2510 + koszt manipulacyjny chyba ok 400zł. wiec nie warto sie juz stresowac i pozostawic to co jest.
fk4 Napisano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2006 co za problem poprostu nie leciec przez to biuro... bilet 3000 do denver dobre...
ketrab Napisano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2006 A kto powiedzial ze bilet nie kosztuje mniej z okazji Twojej znizki ISIC? Ty poprostu o tym nie wiesz a YTP juz nie wie w jaki sposob portfel zapinac
kermitt Napisano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2006 Niebawem sie przekonam, za kilka dni mam dostac fakture z lini totniczych i wtedy zobacze:) a wtedy moze byc ciekawie
caramia Napisano 11 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2006 Piszcie ludziska na ten adres mailowy!! to dziennikarka z TVN! chce zrobic reportaz o naszej "ukochanej" firmie!! ambrom@o2.pl. Bierzmy sie do roboty!! Nie dajmy im dalej naciagac studentów ani nikogo innego!! Ta osoba naprawde chce nam pomoc!!!!!!
caramia Napisano 15 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2006 Po kilkukrotnej wymianie e-maili sami zamienili mi przewoznika i miejsce docelowe no i wyszło taniej. Pomimo tego wysłałem im jeszcze zapytanie o znizki gwarantowane z ISIC no i cisza tak samo jak odpowiedz na moje tansze poł które wyszukałem na necie tez cisza. Widocznie maja jakies umowy z przewoznikami i Pan Michał tez cos z tego ma :evil: No pocieszam się tym, ze jak ktos za rok poczyta to forum to bedzie omijał to biuro okragłym łukiem kurde... wyslalam im chyba z 10000 emaili z tanszymi polaczeniami, nawet z rezerwacja lotu i nic..nie chcieli mi kupic tanszego biletu w zaden inny sposob niz przez firme amin... siet!!!
Aliaksander Napisano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2006 Bo oni mają "knowhow"... Wiedzą jak to się robi... jak się kupuje bilety... to po co im czyjaś pomoc???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.