krzysiek81:)) Posted November 4, 2004 Report Share Posted November 4, 2004 Dzien dobry!!! W tym roku mam zamiar startowac w loterii o GC oraz wyjechac na Intership (w czerwcu tego 2005). Poniewaz po wyjezdzie na intershipa moze sie okazac,ze na wizie bede miec wbite,iz 212E does applay-mam nastepujace pytanie: Co jezeli mnie wylosuja, czy nie bede miec prawa ubiegania sie o GC????? Dzieki Zycze wszystkim milego dnia Krzysiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted November 4, 2004 Report Share Posted November 4, 2004 Co jezeli mnie wylosuja, czy nie bede miec prawa ubiegania sie o GC????? AFAIK niestety nie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
agah Posted November 5, 2004 Report Share Posted November 5, 2004 Chomik skad ta pewnosc ze nie mozna sie ubiegac o gc bedac na intershipie Wydaje mi sie ze kazda osoba wylosowana w loterii ma prawo ubiegac sie o gc Napisz skad wziales te informacje Dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunny Posted November 5, 2004 Report Share Posted November 5, 2004 zasada 212E mowi o tym, ze po powrocie przez 2 lata nie wolno ci przeprowadzic sie do Stanow. Czyli nawet jesli wylosujesz GC to ci jej nie przyznaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted November 6, 2004 Report Share Posted November 6, 2004 zasada 212E mowi o tym, ze po powrocie przez 2 lata nie wolno ci przeprowadzic sie do Stanow. Czyli nawet jesli wylosujesz GC to ci jej nie przyznaja. Potwierdzam, cos w tym stylu, wlasnie o to mi chodzilo... Ale nie mowie, ze sie na 100% nie uda, moze mozna sie ubiegac - i to skutecznie - o waiver, moze praktyka pokazuje inaczej niz suche przepisy :?: Ja tego nie wiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
agah Posted November 7, 2004 Report Share Posted November 7, 2004 dzieki chlopaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.