jadzia83 Napisano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2006 chcialabym sie zapytac czy juz ktos lecial z warszawy do nowego jorku i czy lecial z przesiadka czy bez przesiadki bo mi bardzo zalezy leciec prosto do NY i gdzie najtaniej kupowaliscie bilet dzieki
rypson Napisano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2006 Tak ja lecialem pare razy bezposrednio i pare razy z przesiadka.... bilety najtaniej kupowac u przewoznika.... CUT
jok Napisano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2006 nie jestem przekonany czy kupowanie u przewaźników jest najtańsze. Musisz wtedy lecieć cały czas jednymi liniami, kupując przez internet lub w biurze podróży mogą dobrać ci linie lotnicze, dopasować promocje itp. Mi dzięki temu troszkę taniej wyszło...
Wojtek-J Napisano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2006 Kupowalem w biurze i wyszlo o 200 zl taniej niz na stronie przewoznika dokladnie tej samej chwili. Pozdrawiam.
pavel1975 Napisano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2006 To raczej w biurach jest taniej, oni kupuja bilety hurtowo, potem odsprzedaja (w uproszczeniu) i czesciej wychodzi taniej niz u przewoznikow, czasem duzo taniej. Teraz kupilem bilet w BA w Campusie i w porownaniu z cena ze strony BA zaoszczedzilem ponad 400PLN.
rypson Napisano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2006 nbo a ja cale zycie myslalem ze z pierwszej reki jest najtaniej... i zawsze od przewoznika kupuje... i musze was rozczarowac ale wychodzi mi taniej... tylko oczywiscie odpowiedno wczesniej reserwuje bilet...
kubakj Napisano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2006 Bezposrednio do USA z Polski lata tylko LOT. Tak samo z USA do Polski. Kiedys byla Delta, Pan AM, American Airlines i chyba United Airlines (teraz maja co-operate z Lotem).
rypson Napisano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2006 Bezposrednio tylko lotem latalem choc chyba dawnooo temu panamem lecialem z raz ale nie dam glowy... ale wole od prau lat z przesiadka leciec nawet jesli na lotnisku mam spedzic pare godzin niz LOTem leciec... bardzo nieciekawe linie moim zdaniem strasznie blado wypadaja na tle innych... moja ulubiona zdecydowanie AirFrance....
monroe Napisano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2006 Bezposrednio do USA z Polski lata tylko LOT. Tak samo z USA do Polski. Kiedys byla Delta, Pan AM, American Airlines i chyba United Airlines (teraz maja co-operate z Lotem). Pan Am pewnie nadal by latał, gdyby nie Lockerbee...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.