Martunia Posted November 5, 2004 Report Share Posted November 5, 2004 witajcie mam pytanie, jezeli pojade na internship na 1,5 roku i bede chcia3a aby rodzice do mnie przyjechali na tydzien to w jaki sposób sie to za3atwia?czy wysy3am do nich zaproszenie i oni na tej podstawie jada?czy wystepuja o wize normalnie w ambasadzie? dzieki marta martuniak@wp.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted November 6, 2004 Report Share Posted November 6, 2004 czy wysy3am do nich zaproszenie i oni na tej podstawie jada? Bede brutalny - Twoje zaproszenie nie bedzie mialo zadnego znaczenia (chyba ze jestes Amerykanka!)... Mowiac inaczej - nawet nie probuj... :wink: czy wystepuja o wize normalnie w ambasadzie? Jak najbardziej... D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martunia Posted November 7, 2004 Author Report Share Posted November 7, 2004 hej dzieki za wskaz owki napisz mi prosze jak sadzisz czy jest realna szansa aby rodzice bąd? m3odszy brat dostali wize i jakiego rodzaju to mialaby byc ta wiza?turystyczna?jak d3ugo sie na to czeka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.