bartolomeo Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 mamm pyatnko czy to prawa, że za pracę w godzinach nocnych np. os 23 do 7am stawka godzinowa liczy się*1,5? dzieki z góry za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
rydzo Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 mamm pyatnko czy to prawa, że za pracę w godzinach nocnych np. os 23 do 7am stawka godzinowa liczy się*1,5? dzieki z góry za odpowiedź Nie spotkalem sie nigdy z czyms takim w ofercie pracy ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
creek Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 rok temu mialam nocna zmiane i faktycznie placili wiecej.. 1 dolca wiecej... pozdrawiam. Juz za 4 dni wylot!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hania Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Jezeli to praca w kasynie, to wiecej nie placa-traktowane to jest jako normalna zmiana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
heh Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 mamm pyatnko czy to prawa, że za pracę w godzinach nocnych np. os 23 do 7am stawka godzinowa liczy się*1,5? dzieki z góry za odpowiedź stawka 150% nalezy sie ustawowo w niektorych przypadkach za prace ponad limit tygodnia/dnia pracy. natomiast dodatkowa stawka za prace w godzinach nocnych zalezy od pracodawcy (kasyna tez moga za to placic ekstra, co nie znaczy ze 150%). nara, heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiekNYC Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 ja mam placone nocki 150% a takze soboty i niedziele glownie za roboty na manhatanie, wymiana dywanow i takie tam. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
banderas Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 hej ja pracuje w magazynie i mam 11,5$/h a ze pracuje na nocnej zmianie mam o 0.20$ wiecej Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubakj Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Zalezy czy jestes w unii oraz jakie warunki ma firma. Jedne placa, inne nie. Zwykle normalna stawka jak masz nocne zmiany tylko. Nieraz daja wiecej jak ktos w dzien pracuje i czasem musi zostac na noc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasker Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 ja w kasynie na nocną zmiane miałem dwa dolce więcej na ręke niż inne zmiany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.