paulos23 Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Zamierzam wziąć ze sobą laptopa. Czy mogę go wnieść w torbie do laptopa oprócz plecaka, czy muszę się zmieścić w jednej sztuce bagażu podręcznego ? pozdr,. Paul Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlos Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Witam. Ja takze biore ze soba laptopa w torbie iz tego co mi wiadomo bagaz podreczny moze skladac sie z jednej torby/plecaka. Z checia chcialbym wziasc dodatkowo plecak. Lece Lufthanza Link to comment Share on other sites More sharing options...
bumtarara Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 nie powinno być problemów jeśli weźmiesz mały plecak i torbe z laptopem ale jeśli bedziesz dźwigać wielka walizke albo wielki plecak i dodatkowo torbe z laptopem to mogą się przyczepić ja miałem laptopa w plecaku zmieścił się bezproblemowo i nie było problemów Link to comment Share on other sites More sharing options...
meya Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Laptop + maly plecak na 100% bedzie OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Dokladnie, zadnych problemow nie bedzie. Ja wiozłam laptopa, torebke i mini torbe i wszystko przebieglo bezproblemowo, wiec luzik. Tylko nie zapomnij wyciagnac laptopa z torby przed przeswietleniem ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga_wrr Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Dopuszczalny bagaz podreczny to zwykle: plecak lub walizka, latop lub aparat, literatura do czytania w celu zabicia czasu w podrozy Moj bagaz podreczny wygladal tak: walizka + laptop + aparat na szyi + torba od aparatu wypchana obiektywami + literatura do czytania w formia kilku ksiazek nie panikujcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
monroe Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Witam.Ja takze biore ze soba laptopa w torbie iz tego co mi wiadomo bagaz podreczny moze skladac sie z jednej torby/plecaka. Z checia chcialbym wziasc dodatkowo plecak. Lece Lufthanza Jestem żywym przykładem na to, że nie ma żadnych problemów w Lufthansie jesli chodzi o dwie torby podręczne. W jednej ręce miałem plecak a w drugiej laptopa. Żadnych problemów, dopłat etc. Było to w 2004 r. przy powrocie ze Stanów liniami Lufthansa 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
max1983 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 wracając Lufthansa z USA miałem plecak i torbe z laptopem nikt nic nie mówił Naswet podczas prześwietlania:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlos Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Lecialem 16.06 lufthansa i nie bylo zadnego problemu. Jako bagaz podreczny mialem laptopa i plecak. W waie go sprawdzali, we Frankfurcie takze ale nie bylo zadnego problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Nie rozumiem tego.Ktos tu wczesniej napisal,ze na przejsciu granicznym przed przeswietleniem powinnam wyciagnac laptopa z torby???? Normalnie cykor ze mnie taki,ze boje sie o tego mojego laptopika:/ Co moiwc na lotnisku,jesli mnie o niego zapytaja? Ze gdzie kupilam?( rzecz jasna kupilam w USA, no i jutro wracam do Polski). Co w razie draki-powinnam powiedziec celnikowi? No i czy rzeczywiscie musze wyciagnac laptopa z torby???? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.