iska Posted November 5, 2004 Report Share Posted November 5, 2004 czesc, znalazlam to forum i licze ze tak jak pomoc uzyskali inni i ja nie zostane sama......i znajdzie sie ktos zyczliwy i pomoze...mianowicie chce wyslac swoj wniosek o zielona karte, problem w tym ze chcialabym uniknac posrednikow, w tamtym roku mialam adres strony gdzie taki wniosem moglam zlozyc sama , a teraz nie czytalam gazet i nie mam adresu skad moglabym taki wniosek zdobyc, chcialam go sporzadzic samodzielnie i wyslac mailem (chyba ze nie mozna??) za malo jeszcze wiem na ten temat, moze ktos z was jest bardziej na biezaco???? bylabym wdzieczna za pomoc i rozjasnienie spraw ktore mnie nurtuja.....lacze pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
stella Posted November 5, 2004 Report Share Posted November 5, 2004 czesc posylam ci link gdzie znajdziesz wszystkie informacje po polsku http://www.usinfo.pl/consular/iv/docs/dv20...ructions_pl.pdf a tutaj masz strone z ktorej sie wysyla aplikacje http://www.dvlottery.state.gov/ POWODZENIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
iska Posted November 6, 2004 Author Report Share Posted November 6, 2004 Stella jestes aniolem????? dzis wieczor nigdzie sie nie wybieram wiec poszukam poczytam i moze rozjasni sie moj umysl...dziekuje i jak zawsze lacze pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
stella Posted November 6, 2004 Report Share Posted November 6, 2004 pozdrawiam i trzymam kciuki , mnie sie udalo chociaz nie wiem co mnie tam czeka , ale moze kiedys wpadniemy na siebie gdzies tam w ameryce Link to comment Share on other sites More sharing options...
maggie Posted December 10, 2004 Report Share Posted December 10, 2004 hej! moze ktos mi pomoze o co chodzi w tym punkcie 10 wniosku na loterie?co mam zaznaczyc yes czy no.jezeli urodzilam sie i mieszkam w Polsce, to chyba znaczy ze moj kraj urodzenia kwalifikuje mnie do loterii i w takim razie powinnam zaznaczyc odpowiedz yes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame of Udun Posted December 10, 2004 Report Share Posted December 10, 2004 hej! moze ktos mi pomoze o co chodzi w tym punkcie 10 wniosku na loterie?co mam zaznaczyc yes czy no.jezeli urodzilam sie i mieszkam w Polsce, to chyba znaczy ze moj kraj urodzenia kwalifikuje mnie do loterii i w takim razie powinnam zaznaczyc odpowiedz yes? tak masz zaznaczyc yes.. F Link to comment Share on other sites More sharing options...
maggie Posted December 10, 2004 Report Share Posted December 10, 2004 dzieki serdeczne Link to comment Share on other sites More sharing options...
maggie Posted December 10, 2004 Report Share Posted December 10, 2004 aha mam jeszcze jedno pytanie: jak nie mam dzieci ani meza to te pola dotyczace rodziny zostawiam puste - nie wypelniam ich? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted December 10, 2004 Report Share Posted December 10, 2004 aha mam jeszcze jedno pytanie: jak nie mam dzieci ani meza to te pola dotyczace rodziny zostawiam puste - nie wypelniam ich? Tak... Samo sie zaznacza! Powodzenia :smt026 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maggie Posted December 12, 2004 Report Share Posted December 12, 2004 dzieki chomik. zatem nie bede zaznaczac nic w tych pytaniach z mezem i dziecmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.