Chomik Napisano 3 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2005 7a to jest adres osoby u ktorej przebywasz nie wpisywalem tam imienia i nazwiska, a trzeba ?? W "In care of" jak nie wpiszesz swojego nazwiska, to system domyslnie sciagnie Twoje z aplikacji... 7a to nie jest adres, wyraznie widac, ze adres jest w punktach 7b i 7c...
Chomik Napisano 3 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2005 Mo?na te? nie wpisaa nic, wtedy uznają, ?e to twój adres. W 7a? Nie adres, ale automatycznie sciagna Twoje imie i nazwisko z punktu numer 1. 8)
Chomik Napisano 3 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2005 ja z koleji wpisalem N/A czyli nie dotyczy..chyba nie odrzuca przez to zgloszenia ? Waap, nie wiem... Punkt 7a wzbudza wiele kontrowersji, nalezy wpisac dane osoby, ktora ma odebrac powiadomienie o Twojej wygranej... Amerykanom teoretycznie jest wszystko jedno co tam wpiszesz, a nazwisko osoby jest informacja dla listonosza, a nie dla ambasady.
bunny Napisano 3 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2005 powiadomienie i tak wkladaja do skrzynki, przynajmniej moje, wiec nie ma znaczenia czy wpiszesz tam siebie czy prababcie...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.