Skocz do zawartości

G-325A za mało miejsca :(

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam taki problem otóz w formularzu G-325A jest za mało miejsca na wpisanie miejscowosci w której mieszkam. Nie ma tez oficjalnego skrótu tego miasta. Wypełniam ten formularz online. Co mozna z tym zrobić? Przeciez są jeszcze dłuzsze nazwy...mi brakuje miejsa na 2 litery.

Bede wdzieczna za odpowiedz.

Napisano
Mam taki problem otóz w formularzu G-325A jest za mało miejsca na wpisanie miejscowosci w której mieszkam. Nie ma tez oficjalnego skrótu tego miasta. Wypełniam ten formularz online. Co mozna z tym zrobić? Przeciez są jeszcze dłuzsze nazwy...mi brakuje miejsa na 2 litery.  

A jak ta miejscowosc sie nazywa?

Napisano

my tez mielismy taki problem, moj maz zmienil rozmiar czcionki, ale nie mam pojecia jak to zrobil. Ostatnio ponownie mialam taki sam problem, wiec wypelnilam online, wydrukowalam i dopisalam recznie ostatnia litere.

Napisano

A jak ta miejscowosc sie nazywa?

Chrząszczygrzewoszyce powiat Lękołody

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...