am80 Napisano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2006 Mam taki problem otóz w formularzu G-325A jest za mało miejsca na wpisanie miejscowosci w której mieszkam. Nie ma tez oficjalnego skrótu tego miasta. Wypełniam ten formularz online. Co mozna z tym zrobić? Przeciez są jeszcze dłuzsze nazwy...mi brakuje miejsa na 2 litery. Bede wdzieczna za odpowiedz.
cavscout Napisano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2006 Mam taki problem otóz w formularzu G-325A jest za mało miejsca na wpisanie miejscowosci w której mieszkam. Nie ma tez oficjalnego skrótu tego miasta. Wypełniam ten formularz online. Co mozna z tym zrobić? Przeciez są jeszcze dłuzsze nazwy...mi brakuje miejsa na 2 litery. Bede wdzieczna za odpowiedz. A jak ta miejscowosc sie nazywa?
izza Napisano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2006 my tez mielismy taki problem, moj maz zmienil rozmiar czcionki, ale nie mam pojecia jak to zrobil. Ostatnio ponownie mialam taki sam problem, wiec wypelnilam online, wydrukowalam i dopisalam recznie ostatnia litere.
kubakj Napisano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2006 Mam taki problem otóz w formularzu G-325A jest za mało miejsca na wpisanie miejscowosci w której mieszkam. Nie ma tez oficjalnego skrótu tego miasta. Wypełniam ten formularz online. Co mozna z tym zrobić? Przeciez są jeszcze dłuzsze nazwy...mi brakuje miejsa na 2 litery. Bede wdzieczna za odpowiedz. A jak ta miejscowosc sie nazywa? Chrząszczygrzewoszyce powiat Lękołody
am80 Napisano 14 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2006 dzieki za odpowiedzi... wypisałam recznie i po kłopocie Pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.