am80 Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Mam taki problem otóz w formularzu G-325A jest za mało miejsca na wpisanie miejscowosci w której mieszkam. Nie ma tez oficjalnego skrótu tego miasta. Wypełniam ten formularz online. Co mozna z tym zrobić? Przeciez są jeszcze dłuzsze nazwy...mi brakuje miejsa na 2 litery. Bede wdzieczna za odpowiedz.
cavscout Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Mam taki problem otóz w formularzu G-325A jest za mało miejsca na wpisanie miejscowosci w której mieszkam. Nie ma tez oficjalnego skrótu tego miasta. Wypełniam ten formularz online. Co mozna z tym zrobić? Przeciez są jeszcze dłuzsze nazwy...mi brakuje miejsa na 2 litery. Bede wdzieczna za odpowiedz. A jak ta miejscowosc sie nazywa?
izza Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 my tez mielismy taki problem, moj maz zmienil rozmiar czcionki, ale nie mam pojecia jak to zrobil. Ostatnio ponownie mialam taki sam problem, wiec wypelnilam online, wydrukowalam i dopisalam recznie ostatnia litere.
kubakj Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Mam taki problem otóz w formularzu G-325A jest za mało miejsca na wpisanie miejscowosci w której mieszkam. Nie ma tez oficjalnego skrótu tego miasta. Wypełniam ten formularz online. Co mozna z tym zrobić? Przeciez są jeszcze dłuzsze nazwy...mi brakuje miejsa na 2 litery. Bede wdzieczna za odpowiedz. A jak ta miejscowosc sie nazywa? Chrząszczygrzewoszyce powiat Lękołody
am80 Posted June 14, 2006 Author Report Posted June 14, 2006 dzieki za odpowiedzi... wypisałam recznie i po kłopocie Pozdrowienia
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.