i_86 Napisano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2006 dziekuje za odpowiedz:)ale mam jeszcze jedno pytanko: jesli znajda takie plytki to jakie moga byc konsekwencje?
monroe Napisano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2006 dziekuje za odpowiedz:)ale mam jeszcze jedno pytanko: jesli znajda takie plytki to jakie moga byc konsekwencje? 10 lat w zawieszeniu na 20. Do tego prace społeczne na terytorium Alaski, gdzie obecnie budują przeprawę ziemną pomiędzy USA a Rosją. W każdym bądź razie wakacje w USA będziesz miał za friko A na serio - sięgnij do odpowiednich zapisów w polskim prawie. Teoretycznie coś Ci tam grozi, jeśli udowodnią, że to Twoje, ale praktycznie w zupełności o nic bym się nie martwił
i_86 Napisano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2006 dzieki:)miala:)czyli zadne ryzyko? to dobrze
monroe Napisano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2006 dzieki:)miala:)czyli zadne ryzyko? to dobrze ryzyko jest takie same jak to, że Twój samolot będzie przymusowo wodował na Atlantyku... W takim bądź razie udanego lotu życzę!
pavel1975 Napisano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2006 dziekuje za odpowiedz:)ale mam jeszcze jedno pytanko: jesli znajda takie plytki to jakie moga byc konsekwencje? Dol z wapnem, strzal w potylice, rodzina dostaje rachunek za kule.
STMan Napisano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2006 Na lotnisku imigracyjny sie pyta? - Coi to za plyty, pirackie? - Nie to kopie, oryginaly mam w domu - oki, pojedziemy, zobaczymy.... I w tym momencie polowa z nas by zbankrutowala, jakbysmy mieli kupic oryginaly :shock: :shock: ...tak btw to ja juz w sumie na kompie mam ze 2-3 aplikacje na cracku, zero filmow...tylko muzyka zostala... a wy?, Jak u was z legalnoscia?
monroe Napisano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2006 ...tak btw to ja juz w sumie na kompie mam ze 2-3 aplikacje na cracku, zero filmow...tylko muzyka zostala... a wy?, Jak u was z legalnoscia? cicho. oczywiście, że wszystko na legalu + open source... (muzyka także open source)... :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.