Karl Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Witam. Staram się o GC i mam pytanie odnośnie świadectwa niekaralności, mianowicie: co trzeba wpisać w formularzu w punktach 11 i 13. Szukałem na forum ale nie znalazłem odpowiedzi (chyba, że coś mi umknęło) I czy można samemu odebrać świadectwo z sądu (Lublin) czy lepiej wysłać formularz do KRK do Warszawy? Z góry dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxim Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Przy skladaniu wniosku wybierasz czy maja ci przyslac zaswiadczenie czy odbierzesz sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Swiadectwo jest wyslane do ambasady, ty nic nie odbierasz. A co jest w tych punktach, bo juz nie pamietam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karl Posted July 28, 2006 Author Report Share Posted July 28, 2006 11. Wskazanie postępowania, o którym mowa w art. 6 pkt 4-6 i 8-10 ustawy z dnia 24 maja 2000 r. o Krajowym Rejestrze Karnym (Dz.U. Nr 50, poz. 580), w związku z którym zachodzi potrzeba uzyskania informacji o osobie.................... 13. Zakres danych, które mają być przedmiotem informacji o osobie...................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 To wpisujesz swoje nazwisko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karl Posted July 31, 2006 Author Report Share Posted July 31, 2006 Wielkie dzięki, wolałem się upewnić. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.