peterman Napisano 28 Lipca 2006 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2006 Witam ! W Których stanach można zrobić prawko na wizę turystyczną (bez SSN)? Podobno można w Michigan, ale nie jestem pewien. Zależy mi na prawie jazdy na auto i motor. Pozdrawiam !
kubakj Napisano 28 Lipca 2006 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2006 Witam !W Których stanach można zrobić prawko na wizę turystyczną (bez SSN)? Podobno można w Michigan, ale nie jestem pewien. Zależy mi na prawie jazdy na auto i motor. Pozdrawiam ! W stanie NC, ale musisz miec ITIN.
czeklin Napisano 29 Lipca 2006 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2006 w wisconsin, przynajmniej jeszcze rok temu moznabylo....
Azja Napisano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2006 prawdopodobnie w Maine i Massachusetts nie jestem pewien na 100%, moze ktos moze sprawdzic kto lepiej posluguje sie angielskim. Pozdrawiam pa pa
piotrekibasia Napisano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2006 Moge jedynie z doswiadczenia podpowiedziec , ze w Stanie PA musisz miec SSN i trzeba zdac egzamin na komputerze i jazde. Oraz badania lekarskie. Dodatkowo trzeba pokazac 2 rachunki np: za elektryke i gaz. Ponoc mozna tez zamiast tego udac sie z kims kto potwierdzi, ze mieszkasz u niego i on przedstawi rachunki. Pozdrawiam
floorek Napisano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2006 Azja - w Massachusetts potrzebny SSN.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.