peterman Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Witam ! W Których stanach można zrobić prawko na wizę turystyczną (bez SSN)? Podobno można w Michigan, ale nie jestem pewien. Zależy mi na prawie jazdy na auto i motor. Pozdrawiam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubakj Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Witam !W Których stanach można zrobić prawko na wizę turystyczną (bez SSN)? Podobno można w Michigan, ale nie jestem pewien. Zależy mi na prawie jazdy na auto i motor. Pozdrawiam ! W stanie NC, ale musisz miec ITIN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czeklin Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 w wisconsin, przynajmniej jeszcze rok temu moznabylo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azja Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 prawdopodobnie w Maine i Massachusetts nie jestem pewien na 100%, moze ktos moze sprawdzic kto lepiej posluguje sie angielskim. Pozdrawiam pa pa Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrekibasia Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Moge jedynie z doswiadczenia podpowiedziec , ze w Stanie PA musisz miec SSN i trzeba zdac egzamin na komputerze i jazde. Oraz badania lekarskie. Dodatkowo trzeba pokazac 2 rachunki np: za elektryke i gaz. Ponoc mozna tez zamiast tego udac sie z kims kto potwierdzi, ze mieszkasz u niego i on przedstawi rachunki. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
floorek Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Azja - w Massachusetts potrzebny SSN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.