kamila Napisano 19 Listopada 2004 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2004 czy ktos wie ile zaplace za wystawienie DS-2019??? prace sama sobie zalatwie itd. tylko potrzebne mi pozwolenie!!!!! aaaa i czy nie bede miala wiekszych problemow niz ci co jada z ich ofert i propozycji???? dzieki z gory za odpowiedz
Chomik Napisano 19 Listopada 2004 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2004 czy ktos wie ile zaplace za wystawienie DS-2019??? prace sama sobie zalatwie itd. tylko potrzebne mi pozwolenie!!!! Moim zdaniem takie posty powinny byc kasowane... Kamilo, za malo razy Ci pisalem w innym watku? Jestem ciekaw kto poda Ci cene za DS-a... :wink: Pozdrawiam anyway, DAWID
kamila Napisano 19 Listopada 2004 Autor Zgłoś Napisano 19 Listopada 2004 na to prost moze jest ktos kto jechal na podobnych warunkach i mi napisze... jak nie to trudno jakos sie sama dowiem i wtedy napisze!!!!
Evrin Napisano 19 Listopada 2004 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2004 kamilo, Przestudiuj najpierw dok3adnie, o co chodzi w programie work and travel a potem, jak juz bedziesz wiedziala co sie z czym je- zadawaj pytanie. mam wrazenie ze nie rozumiesz, co Ci Chomik napisal. Wysnuje równie? bardzo odwazna teze: NIE ZDOBEDZIESZ SAMA DS'a. jeśli myslisz, ze odkry3aś Ameryke, chcac ominac biura w Polsce to jestes w b3edzie. pozdr.
Flame of Udun Napisano 29 Listopada 2004 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2004 na to prost moze jest ktos kto jechal na podobnych warunkach i mi napisze... jak nie to trudno jakos sie sama dowiem i wtedy napisze!!!! watpie aby ktos sam zalatwil sobie petycje od fundacji - wiem ze na internship tak mozesz zrobic ale na work and travel fundacje robia to tylko przez posrednikow w Polsce... F
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.