kamila Posted November 19, 2004 Report Share Posted November 19, 2004 czy ktos wie ile zaplace za wystawienie DS-2019??? prace sama sobie zalatwie itd. tylko potrzebne mi pozwolenie!!!!! aaaa i czy nie bede miala wiekszych problemow niz ci co jada z ich ofert i propozycji???? dzieki z gory za odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted November 19, 2004 Report Share Posted November 19, 2004 czy ktos wie ile zaplace za wystawienie DS-2019??? prace sama sobie zalatwie itd. tylko potrzebne mi pozwolenie!!!! Moim zdaniem takie posty powinny byc kasowane... Kamilo, za malo razy Ci pisalem w innym watku? Jestem ciekaw kto poda Ci cene za DS-a... :wink: Pozdrawiam anyway, DAWID Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamila Posted November 19, 2004 Author Report Share Posted November 19, 2004 na to prost moze jest ktos kto jechal na podobnych warunkach i mi napisze... jak nie to trudno jakos sie sama dowiem i wtedy napisze!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evrin Posted November 19, 2004 Report Share Posted November 19, 2004 kamilo, Przestudiuj najpierw dok3adnie, o co chodzi w programie work and travel a potem, jak juz bedziesz wiedziala co sie z czym je- zadawaj pytanie. mam wrazenie ze nie rozumiesz, co Ci Chomik napisal. Wysnuje równie? bardzo odwazna teze: NIE ZDOBEDZIESZ SAMA DS'a. jeśli myslisz, ze odkry3aś Ameryke, chcac ominac biura w Polsce to jestes w b3edzie. pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame of Udun Posted November 29, 2004 Report Share Posted November 29, 2004 na to prost moze jest ktos kto jechal na podobnych warunkach i mi napisze... jak nie to trudno jakos sie sama dowiem i wtedy napisze!!!! watpie aby ktos sam zalatwil sobie petycje od fundacji - wiem ze na internship tak mozesz zrobic ale na work and travel fundacje robia to tylko przez posrednikow w Polsce... F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.