eva Posted November 22, 2004 Report Share Posted November 22, 2004 witam w linkach na Waszej stronie znalazlam www.akagency.com - czyli pracodawcow. i moje pytanie w zwiazku z tym: czy z tym pracodawca mozna samemu zalatwic sobie wyjazd na wize H2B, czy zawsze trzeba to zalatwiac z udzialem posrednikow? Bylam dwa razy na W&T i chcialabym teraz wyjechac na H2B, jednakze koszta tego programu troszke mnie przerazaja... Jesli okaze sie, ze zalatwienie tej wizy mozliwe jest tylko z udzialem posrednikow, to jesli ktokolwiek ma jakies namiary na biura sprawdzone, bardzo prosilabym o informacje. Z gory dziekuje za odpowiedz. P.S bardzo sie ciesze, ze istnieje takie forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted November 22, 2004 Report Share Posted November 22, 2004 czy z tym pracodawca mozna samemu zalatwic sobie wyjazd na wize H2B, czy zawsze trzeba to zalatwiac z udzialem posrednikow? Dzien dobry i Tobie... 1. To nie pracodawca, a staffing company, czyli firma, ktora szuka pracownikow dla pracodawcow... 2. Najlepiej by bylo do nich napisac, zeby miec pewnosc 100%, ale z tego co tam czytam wynika, ze oni moga te swoja oferte kierowac tylko dla posiadaczy J1, przynajmniej ciagle o tym pisza, ciagle pojawia sie slowo "student", nie bez kozery wspominaja o organizacjach, wystawiajacych promesy... 3. Nie trzeba zawsze zalatwiac H2B z udzialem posrednika, ale to bardzo trudne... jesli ktokolwiek ma jakies namiary na biura sprawdzone, bardzo prosilabym o informacje. Prosisz o zbyt wiele... :wink: Pozdrawiam, DAWID P.S bardzo sie ciesze, ze istnieje takie forum Ja tez... I mam nadzieje, ze bedzie ono rowniez Twoim... :smt030 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eva Posted November 29, 2004 Author Report Share Posted November 29, 2004 Dziekuje za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.